Collage schilderen teambuilding

Vorige Kunst artikel 2 van 16 Volgende
€ 25,00 (inclusief 21% BTW)

Collage schilderijen

Samen met je collega’s bedenk je een onderwerp, ludiek of werkgerelateerd. Per twee- of drietal krijg je een schilderdoek en verf. Vervolgens leggen we alle doeken tegen elkaar en wordt er een basisvorm op het doek getekend, die uiteraard verband houdt met het onderwerp. Daarna pakt ieder groepje zijn eigen doek waarna je het doek op je eigen manier beschildert. Dit vergt overleg en samenwerking. Je mag kiezen uit alle kleuren en materialen. Laat je creativiteit de vrije loop en schilder vanuit je gevoel.

Aan het einde van de sessie voegen we alle schilderijen samen tot een groot schilderij, wat leidt tot een prachtig en vaak verrassend geheel. Ieder groepje krijgt de kans om zijn manier van werken en kleur- en materiaalkeuze toe te lichten.

Een vraag aan Bertina?

Bel, watsapp tel 06-47058805

of email gerust naar

info@atelier-bertina.nl

Gratis verzending

Binnen Nederland geen behandel- en verzendkosten voor brievenbus pakketjes en bestellingen boven de 75 euro. 

Biografie

Bertina Tilma (Raalte) is in 1981 geboren in Dokkum en opgegroeid in het dorpje Hantum. Bertina is een autodidact schilder, want wat ze ziet, dat schildert ze! Creatief zijn is iets wat ze van huis uit heeft meegekregen en wat bij haar hoort. Als jong meisje was ze altijd al bezig met kleuren en composities. Rond haar elfde levensjaar maakte zij haar eerste aquarel en sinds 2004 is schilderen haar passie geworden. Ze gebruikt met name de techniek aquarelleren en acryl. Hierin heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld. Haar beeldende kunst is fijn geschilderd, realistisch, herkenbaar. Ze noemt haar werk ook wel de kracht van de eenvoud.  

Ze is opgegroeid op het platteland in het dorpje Hantum. Haar voorouders komen beide van het boerenbedrijf. De liefde voor de natuur en dieren zit dan ook in haar bloed.

Openingstijden: Waag10 te Raalte

Woensdag t/m zaterdag van 11:00-16:00 uur en op afspraak

 

© 2010 - 2018 Atelier-Bertina | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel