Duaal primair schilderen

Vorige Kunst artikel 4 van 16 Volgende
€ 25,00 (inclusief 21% BTW)

Duaal primair schilderen

We maken groepjes van twee personen. Per team werk je samen aan een groot schilderij, maar je gebruikt alleen de basiskleuren rood, blauw, geel, zwart en wit. Het onderwerp mag je zelf kiezen. Elk team maakt een schets op papier en zet dit vervolgens samen over op het doek. Deze samenwerking verlangt goede onderlinge communicatie en afspraken over de taakverdeling. Het is elke keer weer een verrassing met welk onderwerp de teams komen, hoe de taakverdeling eruit ziet, of ze kleuren wel of niet met elkaar mengen en hoe ze dan gaan mengen.

Een vraag aan Bertina?

Bel, watsapp tel 06-47058805

of email gerust naar

info@atelier-bertina.nl

Gratis verzending

Binnen Nederland geen behandel- en verzendkosten voor brievenbus pakketjes en bestellingen boven de 75 euro. 

Biografie

Bertina Tilma (Raalte) is in 1981 geboren in Dokkum en opgegroeid in het dorpje Hantum. Bertina is een autodidact schilder, want wat ze ziet, dat schildert ze! Creatief zijn is iets wat ze van huis uit heeft meegekregen en wat bij haar hoort. Als jong meisje was ze altijd al bezig met kleuren en composities. Rond haar elfde levensjaar maakte zij haar eerste aquarel en sinds 2004 is schilderen haar passie geworden. Ze gebruikt met name de techniek aquarelleren en acryl. Hierin heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld. Haar beeldende kunst is fijn geschilderd, realistisch, herkenbaar. Ze noemt haar werk ook wel de kracht van de eenvoud.  

Ze is opgegroeid op het platteland in het dorpje Hantum. Haar voorouders komen beide van het boerenbedrijf. De liefde voor de natuur en dieren zit dan ook in haar bloed.

Openingstijden: Waag10 te Raalte

Woensdag t/m zaterdag van 11:00-16:00 uur en op afspraak

 

© 2010 - 2018 Atelier-Bertina | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel