Acryl schidermaterialen

Je professionele schildermaterialen bestel je bij Atelier-Bertina. Hier vindt u een klein assortiment die een basis vormen voor beginnende kunstenaars. Van acryl verf, penselen, papier, palet, doeken en houten panelen, passe-partouts en lijsten.

Om tot een goed eindresultaat te komen is de kwaliteit van je schildermateriaal erg belangrijk. Door zelf diverse materialen uit te proberen heeft Bertina een selectie kunnen maken van de beste materialen, voor zowel beginners als gevorderden. Atelier-Bertina biedt kwalitatief goede schildermaterialen tegen een goede prijs.


Let op! Levertijd 14 dagen en tijdens uw cursusles af te halen in Waag10 te Raalte en in overleg is het ook te verzenden.

Een vraag aan Bertina?

Bel, watsapp tel 06-47058805

of email gerust naar

info@atelier-bertina.nl

Gratis verzending

Binnen Nederland geen behandel- en verzendkosten voor brievenbus pakketjes en bestellingen boven de 75 euro. 

Biografie

Bertina Tilma (Raalte) is in 1981 geboren in Dokkum en opgegroeid in het dorpje Hantum. Bertina is een autodidact schilder, want wat ze ziet, dat schildert ze! Creatief zijn is iets wat ze van huis uit heeft meegekregen en wat bij haar hoort. Als jong meisje was ze altijd al bezig met kleuren en composities. Rond haar elfde levensjaar maakte zij haar eerste aquarel en sinds 2004 is schilderen haar passie geworden. Ze gebruikt met name de techniek aquarelleren en acryl. Hierin heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld. Haar beeldende kunst is fijn geschilderd, realistisch, herkenbaar. Ze noemt haar werk ook wel de kracht van de eenvoud.  

Ze is opgegroeid op het platteland in het dorpje Hantum. Haar voorouders komen beide van het boerenbedrijf. De liefde voor de natuur en dieren zit dan ook in haar bloed.

Openingstijden: Waag10 te Raalte

Woensdag t/m zaterdag van 11:00-16:00 uur en op afspraak

 

© 2010 - 2018 Atelier-Bertina | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel