Keuken- en theedoeken (koe en paard)

Er zijn nu ook kunst keuken- en theedoek te verkrijgen met het onderwerp paarden en koeien.

Een afbeelding van een acryl schilderij van Bertina Tilma. Om de afbeelding van het schildering zit een zwarte rand en het ophangsysteem is een metalen ring, dit geeft een luxe uitstraling.

Dit product is ontwikkeld door kunstschilderes Bertina Tilma. Het is een product welke is af geleid van haar acryl schilderijen. De onderwerpen die zij schildert komen voort uit de natuur en haar omgeving. De schilderingen geven rust, maar zijn tevens krachtig in hun uitstraling.

 

 

Een vraag aan Bertina?

Bel, watsapp tel 06-47058805

of email gerust naar

info@atelier-bertina.nl

Gratis verzending

Binnen Nederland geen behandel- en verzendkosten voor brievenbus pakketjes en bestellingen boven de 75 euro. 

Biografie

Bertina Tilma (Raalte) is in 1981 geboren in Dokkum en opgegroeid in het dorpje Hantum. Bertina is een autodidact schilder, want wat ze ziet, dat schildert ze! Creatief zijn is iets wat ze van huis uit heeft meegekregen en wat bij haar hoort. Als jong meisje was ze altijd al bezig met kleuren en composities. Rond haar elfde levensjaar maakte zij haar eerste aquarel en sinds 2004 is schilderen haar passie geworden. Ze gebruikt met name de techniek aquarelleren en acryl. Hierin heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld. Haar beeldende kunst is fijn geschilderd, realistisch, herkenbaar. Ze noemt haar werk ook wel de kracht van de eenvoud.  

Ze is opgegroeid op het platteland in het dorpje Hantum. Haar voorouders komen beide van het boerenbedrijf. De liefde voor de natuur en dieren zit dan ook in haar bloed.

Openingstijden: Waag10 te Raalte

Woensdag t/m zaterdag van 11:00-16:00 uur en op afspraak

 

© 2010 - 2018 Atelier-Bertina | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel