In opdracht / op maat: kunst cadeau of relatie geschenken

Kunst als cadeau of relatiegeschenk? Kunstenares Bertina Tilma maakt prachtige en unieke schilderijen en kunst producten in opdracht.

Met de natuur als inspiratiebron maakt Bertina schilderijen en kunstproducten met afbeeldingen van paarden, geiten en vooral koeien. Mokken, glazen, schalen, voorraadpotten, onderzetters, sfeerlichtjes en andere leuke woonaccessoires zijn mooie, originele en unieke cadeaus.

Bij Bertina kun je terecht voor een schilderij of kunstproduct op maat, bijvoorbeeld met je eigen logo of volgens eigen ontwerp. Van acrylschilderijen en aquarellen tot bedrijfsnaamborden en serviezen, Bertina maakt allerlei kunst in opdracht. Ook speciale edities voor bedrijven, geschikt als uniek cadeau of relatiegeschenk.

Op zoek naar een gepersonaliseerd geschenk voor iemand anders of gewoon voor jezelf? Bertina Tilma maakt de mooiste kunst artikelen op maat! 

 

Hieronder ziet u enkele voorbeelden

   


Neem voor interesse en meer informatie vrijblijvend contact op.

Contact

artikelen per pagina
artikelen per pagina

Een vraag aan Bertina?

Bel, watsapp tel 06-47058805

of email gerust naar

info@atelier-bertina.nl

Gratis verzending

Binnen Nederland geen behandel- en verzendkosten voor brievenbus pakketjes en bestellingen boven de 75 euro. 

Biografie

Bertina Tilma (Raalte) is in 1981 geboren in Dokkum en opgegroeid in het dorpje Hantum. Bertina is een autodidact schilder, want wat ze ziet, dat schildert ze! Creatief zijn is iets wat ze van huis uit heeft meegekregen en wat bij haar hoort. Als jong meisje was ze altijd al bezig met kleuren en composities. Rond haar elfde levensjaar maakte zij haar eerste aquarel en sinds 2004 is schilderen haar passie geworden. Ze gebruikt met name de techniek aquarelleren en acryl. Hierin heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld. Haar beeldende kunst is fijn geschilderd, realistisch, herkenbaar. Ze noemt haar werk ook wel de kracht van de eenvoud.  

Ze is opgegroeid op het platteland in het dorpje Hantum. Haar voorouders komen beide van het boerenbedrijf. De liefde voor de natuur en dieren zit dan ook in haar bloed.

Openingstijden: Waag10 te Raalte

Woensdag t/m zaterdag van 11:00-16:00 uur en op afspraak

 

© 2010 - 2018 Atelier-Bertina | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel