Raalte

Schilderen in Waag10

 

Wilde je altijd al leren schilderen? Of wil jij je schildertechnieken verbeteren? Deze workshops zijn geschikt voor jong en oud, van beginners tot gevorderden. Geef je eens op met je vriendinnenclub, collega's of familie!

Tijdens deze schilder workshop, maak je een prachtig acryl schilderij op 40 x 40 canvas of steigerhout (voor buiten). Het onderwerp van je schilderij bepaal je zelf of je kiest een thema met de groep. Bertina heeft een recepten boek vol inspiratie en voorbeelden: kippen, paarden, koeien, dikke dames, kikkers, tulpen, enz. U mag zelf ook inspiratie meenemen!

Bertina geeft geeft stap voor stap adviezen. 

Haar visie is dat iedereen creatief is op haar eigen manier. De tips en trucs voer je op geheel eigen wijze uit en in je eigen tempo.

 

Dieren, bloemen of een ander onderwerp schilderen Het onderwerp van je schilderij bepaal je zelf. Bertina heeft voldoende voorbeelden.

40 x 40 cm canvas of steigerhout  (voor buiten)

25 euro per persoon. Inclusief materialen, koffie/ thee en wat lekkers. 

Datum en tijd: zie keuzelijst of op aanvraag

 

Alle remmmen los! Schilderen zonder penselen en spetteren, spatelen en rollen met verf

60 x 60 cm canvas of steigerhout  (voor buiten)

35 euro per persoon. Inclusief materialen, koffie/ thee en wat lekkers. 

Datum en tijd: in overleg.

 

Waar: De Waag 10 te Raalte Routebeschrijving. Waag10 is een gezamelijk atelier en galerie, waar onder andere Bertina Tilma haar eigenwerk ook ten toon word gesteld. Dit maakt de Waag10 een inspiratie volle omgeving om te schilderen. 

 

Neem voor vragen of meer informatie gerust contact op met Bertina.

Een vraag aan Bertina?

Bel, watsapp tel 06-47058805

of email gerust naar

info@atelier-bertina.nl

Gratis verzending

Binnen Nederland geen behandel- en verzendkosten voor brievenbus pakketjes en bestellingen boven de 75 euro. 

Biografie

Bertina Tilma (Raalte) is in 1981 geboren in Dokkum en opgegroeid in het dorpje Hantum. Bertina is een autodidact schilder, want wat ze ziet, dat schildert ze! Creatief zijn is iets wat ze van huis uit heeft meegekregen en wat bij haar hoort. Als jong meisje was ze altijd al bezig met kleuren en composities. Rond haar elfde levensjaar maakte zij haar eerste aquarel en sinds 2004 is schilderen haar passie geworden. Ze gebruikt met name de techniek aquarelleren en acryl. Hierin heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld. Haar beeldende kunst is fijn geschilderd, realistisch, herkenbaar. Ze noemt haar werk ook wel de kracht van de eenvoud.  

Ze is opgegroeid op het platteland in het dorpje Hantum. Haar voorouders komen beide van het boerenbedrijf. De liefde voor de natuur en dieren zit dan ook in haar bloed.

Openingstijden: Waag10 te Raalte

Woensdag t/m zaterdag van 11:00-16:00 uur en op afspraak

 

© 2010 - 2018 Atelier-Bertina | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel