Baby's en kinderen (koe, paard, schaap, geit, vogel, zeehond)

Hoe uniek wilt u het hebben??

Slabbetjes, meetlattenspeelgoed van dieren (knisperboekjes en labeldoekjes), leuke kinder stoffen, etui, vlaggenlijn met dieren, kindertas hangers. Kunst stof met schilderij afbeeldingen van koeien, paarden, geiten en vogels. Door kunstenaar Bertina Tilma zelf ontworpen en genaaid. Met haar agogische opleiding en ervaring heeft ze haar kennis over spel aanbod in de ontwikkeling van kinderen, materialen en kleuren omgezet in dit speelgoed.

Slabbetjes, meetlatten, speelgoed van dieren (knisperboekjes en labeldoekjes), leuke kinder stoffen. Kunst stof met schilderij afbeeldingen van koeien, paarden, geiten en vogels. Slabbetjes, meetlatten, speelgoed van dieren (knisperboekjes en labeldoekjes), leuke kinder stoffen. Kunst stof met schilderij afbeeldingen van koeien, paarden, geiten en vogels. Slabbetjes, meetlatten, speelgoed van dieren (knisperboekjes en labeldoekjes), leuke kinder stoffen. Kunst stof met schilderij afbeeldingen van koeien, paarden, geiten en vogels.

  meetlat kinderen kamer decoratie glashangers koe paard schaap atelier bertina kunst  baby en kinderslab koe paard schaap vogel geit atelier bertina kunst

vlaggen lijn kinderen koe paard


Leuke info:

Nul tot drie maanden: In het begin van hun leven kunnen baby’s alleen de kleuren zwart, grijs en wit onderscheiden, blijkt uit onderzoek. Monochrome kleuren en patronen. Dit zal er niet alleen voor zorgen dat je kind visueel gestimuleerd wordt, maar het zal ook helpen bij de groei en ontwikkeling van de hersenen.

Drie tot zes maanden: Tegen de tijd dat je kind drie maanden is, kan hij voor het eerst kleuren onderscheiden.

Zes tot twaalf maanden: In de periode tussen zes en twaalf maanden oud wordt het zicht van je baby volledig ontwikkelt als het om kleuren gaat.

Eén tot twee jaar oud: Je kind begint voor het eerst zijn taal te ontwikkelen, terwijl ze rond de achttien maanden het verschil tussen kleuren beginnen te snappen.

Drie tot vier jaar oud: Rond deze leeftijd kan je peuter de verschillende kleuren benoemen. 

  

   

Sorteer op

Meer informatie

Mail, whatsapp of bellen:

tel. 06-47058805

In het Nieuws!

RAALTE – De Poëziekring Raalte gaat de samenwerking aan met Creatief Atelier Waag 10 in het centrum van Raalte. Elke maand maakt de Poëziekring een gedicht bij een kunstwerk uit het atelier.

Het eerste ‘gedicht van de maand’ is een feit. Een mooi gedicht van Annete Kiekebosch bij een aquarel van Bertina Tilma. De gedichten en de kunstwerken zijn te zien bij de Waag 10.

https://www.sallandcentraal.nl/2019/05/gedicht-van-de-maand-bij-kunstwerken-de-waag-10/

Vaste klanten

Nieuw: Abstracte acryl schilderijen

Nieuwe schilderijen en workshop: acryl gieten

Nieuw in de collectie:

 

Cadeaubon

cadeaubon atelier bertina

Openingstijden: Waag10 te Raalte

Woensdag t/m zaterdag van 11:00-16:00 uur en op afspraak

 

Gratis verzending

Binnen Nederland geen behandel- en verzendkosten voor bestellingen boven de 75 euro. 

Biografie

Bertina Tilma (Raalte) is in 1981 geboren in Dokkum en opgegroeid in het dorpje Hantum. Bertina is een autodidact schilder, want wat ze ziet, dat schildert ze! Creatief zijn is iets wat ze van huis uit heeft meegekregen en wat bij haar hoort. Als jong meisje was ze altijd al bezig met kleuren en composities. Rond haar elfde levensjaar maakte zij haar eerste aquarel en sinds 2004 is schilderen haar passie geworden. Ze gebruikt met name de techniek aquarelleren en acryl. Hierin heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld. Haar beeldende kunst is fijn geschilderd, realistisch, herkenbaar. Ze noemt haar werk ook wel de kracht van de eenvoud.

Ze is opgegroeid op het platteland in het dorpje Hantum. Haar voorouders komen beide van het boerenbedrijf. De liefde voor de natuur en dieren zit dan ook in haar bloed. Ze haalt haar inspiratie uit haar omgeving en wegens een verhuizing van Friesland naar Overijssel zie je ook een verandering in haar onderwerpen.

In maart 2017 kreeg ze de diagnose schildklierkanker, waarvan ze inmiddels genezen lijkst. De ziekte gaf haar creativiteit een nog grotere boost. Het schilderen en lesgeven is een uitlaatklep, een ontspanning en een manier om met haar ziekte en behandeling om te gaan. Creativiteit is immers iets wat bij haar hoort!

Hierdoor is er ook ruimte gekomen voor nieuwe ontwikkelingen. Ze werkt nu ook met glasfusion, acrylgieten en is ze bezig met een studie van abstracte schilderijen.

Klanten beoordeling

  • 07-06-2019 - Ik heb een aantal notitieboekjes besteld om weg te geven...  lees meer
  • 15-05-2019 - hallo ik kan nu nog wijnig...  lees meer
  • 13-05-2019 - Kinderfeestje: De meiden hebben een super leuk kinderfeestje gehad, met...  lees meer
Plaats een bericht

Stap voor stap YouTube filmpjes van de schilderijen.

Op YouTube is er een eigen kanaal van Atelier-Bertina. Hierop staan een aantal leuke stap voor stap filmpjes van de schilderijen. Je kunt je op het kanaal gratis abonneren en dan krijg je automatisch een melding als er weer een nieuw filmpje opstaat. Wellicht vind je het leuk. Hieronder een link van 1 van de demonstraties schilderen.

stap voor stap schilderen
 

© 2010 - 2019 Atelier-Bertina | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel