Digitale cursus (tijdens corona)

De eerste digitale cursus op zaterdagochtend even weken is een feit. Reactie van cursisten zijn erg positief

Tijdens de corona periode, sowieso tot 1 juni 2020, bied ik mijn digitale schildercursus aan. Techniek aquarel of acryl. 

Deze les vindt plaats op zaterdagochtend in de even weken van 9:30-12:00 uur tijdens de corona crisis. De lessen vinden plaats op een vast tijdstip via een prive watsapp gesprek

Ik geef u een opdracht of je werkt aan een vrij werk. Ondertussen maak j steeds foto's van u werk en ik zal met woorden of beeldend aanwijzingen geven. De eerste lessen hebben inmiddels al plaats gevonden. Dit was een groot succes. 

Zoals de cursisten zelf zeiden: we waren echt even geconcentreerd aan schilderen, even geen corona. Ze kregen duidelijke en snelle adviezen.Wil je ook mee doen, vraag dan gerust naar de mogelijkheden.

Hopelijk tot snel in de digitale wereld van cursus en les geven. 

Let op: Bij grote belangstelling, ga ik ook donderdagavond digitaal les geven.

Sorteer op

Geslaagde opening: zie "In het nieuws"

Gratis verzending

Binnen Nederland geen behandel- en verzendkosten voor bestellingen boven de 75 euro. 

Meer informatie

Mail, whatsapp of bellen:

tel. 06-47058805

Vaste klanten

Cadeaubon

cadeaubon atelier bertina

Openingstijden:

Woensdag t/m zaterdag van 11:00-12:00 uur en op afspraak.

 

Biografie

Bertina Tilma (Raalte) is in 1981 geboren in Dokkum en opgegroeid in het dorpje Hantum. Bertina is een autodidact schilder, want wat ze ziet, dat schildert ze! Creatief zijn is iets wat ze van huis uit heeft meegekregen en wat bij haar hoort. Als jong meisje was ze altijd al bezig met kleuren en composities. Rond haar elfde levensjaar maakte zij haar eerste aquarel en sinds 2004 is schilderen haar passie geworden. Ze gebruikt met name de techniek aquarelleren en acryl. Hierin heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld. Haar beeldende kunst is fijn geschilderd, realistisch, herkenbaar. Ze noemt haar werk ook wel de kracht van de eenvoud.

Ze is opgegroeid op het platteland in het dorpje Hantum. Haar voorouders komen beide van het boerenbedrijf. De liefde voor de natuur en dieren zit dan ook in haar bloed. Ze haalt haar inspiratie uit haar omgeving en wegens een verhuizing van Friesland naar Overijssel zie je ook een verandering in haar onderwerpen.

De schilderijen zijn inmiddels op allerlei producten gereproduceerd en is er stof ontwikkeld, waarvan Bertina diverse artikelen van naait. Deze producten en artikelen worden inmiddels bij diverse winkels verkocht. 

In maart 2017 kreeg ze de diagnose schildklierkanker, waarvan ze inmiddels genezen is. De ziekte gaf haar creativiteit een nog grotere boost. Het schilderen en lesgeven is een uitlaatklep, een ontspanning en een manier om met haar ziekte en behandeling om te gaan. Creativiteit is immers iets wat bij haar hoort!

Hierdoor is er ook ruimte gekomen voor nieuwe ontwikkelingen. Ze werkt nu ook met glasfusion, acrylgieten, abstracte schilderen, zijdeschilderen en keramiek.

 

© 2010 - 2020 Atelier-Bertina | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel