Thuis workshops

4-4-2021 Nu ook workshops bij jouw thuis. 

Workshop schilderen, gieten of keramiek doen? U kunt nu ook thuis aan de slag, met de materialen van Bertina Tilma en leskaarten, whatsappbegeleidng & youtubefilmpjes. U kunt het doe het zelf pakket ophalen of wij brengen het bij u langs (Raalte omgeving)


Reacties klanten:

Geplaatst door Ans 06-02-2021 | 19.31
Ik werd verrast op mijn verjaardag in corona tijd, door n lieve vriendin....een van de kadootjes was n leuke doos met allerlei spulletjes tot in detail, nog steeds geen idee wat t inhield maar zat dus een online workshop acryl gieten aan vast...en dat werd me een partij leuk!!! Bertine legde alles rustig uit....en weldra hadden we zo de smaak te pakken dat we gewoon doorgingen met spulletjes in huis 😄. Om dit zo samen te doen, werd t een hele leuke verjaardag in een toch rare tijd....en nu we de techniek kennen, zal t vast niet t laatste zijn wat we verven. Bedankt Dorine voor deze leuke verjaardagsverrassing en Bertina voor de leuke workshop...echt n aanrader!

Geplaatst door Dorine 06-02-2021 | 08.55
We hebben de workshop acryl gieten gedaan en wat was het leuk!!!
Door de huidige maatregelen was het niet mogelijk deze op locatie te doen, dus onder de bezielende leiding van Bertine gingen we thuis aan de slag.
Het pakket met de spullen thuis ontvangen was al een feestje op zich, aan alles was gedacht en het werd de volgende dag thuis bezorgd en dat ook nog eens in een leuke doos
Er was meer als voldoende materiaal zodat we uiteindelijk nog door zijn gegaan met gieten op eigen materiaal.
De begeleiding per ap werkte prima en het eindresultaat is erg mooi geworden.

   


Sorteer op
© 2010 - 2021 Atelier-Bertina | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel