Baby- und Kinderspielzeug (Kuh, Pferd, Schaf, Ziege, Vogel, Robbe)

Baby und Kinder: Lätzchen, Babyspielzeug, Fahnen, Stoffe, Lineale 

Wie einzigartig soll es sein? Lätzchen, Lineale, Spielzeug von Tieren (Kibble Booklets und Label-Tücher), lustige Kinderstoffe, Beutel, Flaggenlinie mit Tieren, Kleiderbügel für Kinder. Kunstmaterial mit Gemälden von Kühen, Pferden, Ziegen und Vögeln. Entworfen und genäht von Künstler Bertina Tilma selbst. Mit ihrer agogischen Ausbildung und Erfahrung hat sie ihr Wissen über die Spielversorgung in die Entwicklung von Kindern, Materialien und Farben in dieses Spielzeug umgesetzt.

slab baby kind koe paard geit varken schaap kievit vogel zeehond varken kunst baby en kinderslab koe paard schaap vogel geit atelier bertina kunst baby kinder speelgoed koe paard geit varken schaap kievit vogel zeehond varken kunst 

stof koe paard geit varken schaap kievit vogel zeehond varken kunst meetlat kinderen kamer decoratie glashangers koe paard schaap atelier bertina kunst  

vlaggetjes boerderij dieren koe paard geit atelier bertina kunst schilderijen

 

 

   

Een vraag aan Bertina?

Bel, watsapp tel 06-47058805

of email gerust naar

info@atelier-bertina.nl

Cadeaubon

cadeaubon atelier bertina

Openingstijden: Waag10 te Raalte

Woensdag t/m zaterdag van 11:00-16:00 uur en op afspraak

 

Gratis verzending

Binnen Nederland geen behandel- en verzendkosten voor brievenbus pakketjes en bestellingen boven de 75 euro. 

Stap voor stap YouTube filmpjes van de schilderijen.

Op YouTube is er een eigen kanaal van Atelier-Bertina. Hierop staan een aantal leuke stap voor stap filmpjes van de schilderijen. Je kunt je op het kanaal gratis abonneren en dan krijg je automatisch een melding als er weer een nieuw filmpje opstaat. Wellicht vind je het leuk. Hieronder een link van 1 van de demonstraties schilderen.

stap voor stap schilderen
 

Biografie

Bertina Tilma (Raalte) is in 1981 geboren in Dokkum en opgegroeid in het dorpje Hantum. Bertina is een autodidact schilder, want wat ze ziet, dat schildert ze! Creatief zijn is iets wat ze van huis uit heeft meegekregen en wat bij haar hoort. Als jong meisje was ze altijd al bezig met kleuren en composities. Rond haar elfde levensjaar maakte zij haar eerste aquarel en sinds 2004 is schilderen haar passie geworden. Ze gebruikt met name de techniek aquarelleren en acryl. Hierin heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld. Haar beeldende kunst is fijn geschilderd, realistisch, herkenbaar. Ze noemt haar werk ook wel de kracht van de eenvoud.

Ze is opgegroeid op het platteland in het dorpje Hantum. Haar voorouders komen beide van het boerenbedrijf. De liefde voor de natuur en dieren zit dan ook in haar bloed. Ze haalt haar inspiratie uit haar omgeving en wegens een verhuizing van Friesland naar Overijssel zie je ook een verandering in haar onderwerpen.

In maart 2017 krijgt ze de diagnose schildklierkanker waarbij de kans op genezing zeer groot is. De ziekte geeft haar creativiteit een nog grotere boost. Het schilderen en lesgeven is een uitlaatklep, een ontspanning en een manier om met haar ziekte en behandeling om te gaan. Creativiteit is immers iets wat bij haar hoort!

Blog: Bertina Tilma schrijft 2 blogs

1: Het brein achter Atelier-Bertina.

Hoe komt Atelier-Bertina tot zo'n grote collectie aan verscheidenheid aan kunst.

2: Het leven met schildklierkanker.

Wat brengt de ziekte haar. Ruimte voor haar creativiteit, ups en downs rondom de ziekte. 

© 2010 - 2024 Atelier-Bertina | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore