Acrylbilder 3D Leinwand Sammlung

Schwarze und weiße Leinwand 

Bertina Tilma verfügt über eine große Sammlung von handgemalten Schwarz-Weiß-Acryl-Gemälde auf 3D-Leinwand. In diesen Gemälden sie gilt die Kunst des Weglassens. Sie malt hauptsächlich mit weißem Licht und schwarze Acrylfarbe. 

Bertina Kühe waren schon immer sehr fasziniert. Als sie ein kleines Kind war in ihrem Hinterhof zu spielen, sah die Kühe neugierig. Der neugierige und die verträumten Blick, die Sie in den Augen der Kuh sehen immer ihr fasziniert. Die Kühe Flecken kontras. Ihre Bilder geben die wichtigsten Konturen was zu einer kraftvollen Ganzen. "Die Kraft der Einfachheit".

Alle Acrylmalereien sind einzigartig und einmal von Hand bemalt. Jedes Bild wird mit einem Echtheitszertifikat, mit Namen und Nummerierung der Malerei und der Unterzeichnung des Bertina Tilma.

Koe kop acryl schilderij  Koeien acryl schilderij Koe kop acryl schilderij Acryl schilderij: rood  Uil acryl schilderij op canvas  Paard acryl schilderij

     

Sortieren nach

Een vraag aan Bertina?

Bel, watsapp tel 06-47058805

of email gerust naar

info@atelier-bertina.nl

Cadeaubon

cadeaubon atelier bertina

Openingstijden: Waag10 te Raalte

Woensdag t/m zaterdag van 11:00-16:00 uur en op afspraak

 

Gratis verzending

Binnen Nederland geen behandel- en verzendkosten voor brievenbus pakketjes en bestellingen boven de 75 euro. 

Stap voor stap YouTube filmpjes van de schilderijen.

Op YouTube is er een eigen kanaal van Atelier-Bertina. Hierop staan een aantal leuke stap voor stap filmpjes van de schilderijen. Je kunt je op het kanaal gratis abonneren en dan krijg je automatisch een melding als er weer een nieuw filmpje opstaat. Wellicht vind je het leuk. Hieronder een link van 1 van de demonstraties schilderen.

stap voor stap schilderen
 

Biografie

Bertina Tilma (Raalte) is in 1981 geboren in Dokkum en opgegroeid in het dorpje Hantum. Bertina is een autodidact schilder, want wat ze ziet, dat schildert ze! Creatief zijn is iets wat ze van huis uit heeft meegekregen en wat bij haar hoort. Als jong meisje was ze altijd al bezig met kleuren en composities. Rond haar elfde levensjaar maakte zij haar eerste aquarel en sinds 2004 is schilderen haar passie geworden. Ze gebruikt met name de techniek aquarelleren en acryl. Hierin heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld. Haar beeldende kunst is fijn geschilderd, realistisch, herkenbaar. Ze noemt haar werk ook wel de kracht van de eenvoud.

Ze is opgegroeid op het platteland in het dorpje Hantum. Haar voorouders komen beide van het boerenbedrijf. De liefde voor de natuur en dieren zit dan ook in haar bloed. Ze haalt haar inspiratie uit haar omgeving en wegens een verhuizing van Friesland naar Overijssel zie je ook een verandering in haar onderwerpen.

In maart 2017 krijgt ze de diagnose schildklierkanker waarbij de kans op genezing zeer groot is. De ziekte geeft haar creativiteit een nog grotere boost. Het schilderen en lesgeven is een uitlaatklep, een ontspanning en een manier om met haar ziekte en behandeling om te gaan. Creativiteit is immers iets wat bij haar hoort!

Blog: Bertina Tilma schrijft 2 blogs

1: Het brein achter Atelier-Bertina.

Hoe komt Atelier-Bertina tot zo'n grote collectie aan verscheidenheid aan kunst.

2: Het leven met schildklierkanker.

Wat brengt de ziekte haar. Ruimte voor haar creativiteit, ups en downs rondom de ziekte. 

© 2010 - 2024 Atelier-Bertina | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore