Cursus: Aquarel of acryl schilderen

Bertina biedt schilderlessen aan, in de vorm van een cursus: 1, 5 of 10 lessen.

Wilde je altijd al leren schilderen? Of wil jij je schildertechnieken verbeteren? De schilderlessen zijn geschikt voor jong en oud, van beginners tot gevorderden. Tijdens deze lessen maak je kennis met verschillende schildertechnieken: aquarelleren (specialisme) en acryl. 

Bertina deelt haar kennis en technieken met je. Hoe pas je de verschillende technieken toe in het schilderij? Hoe meng je kleuren en speel je met kleur, licht en donker en fijn en grof schilderen? Schilder je puur met verf of kies je voor het mengen van verf met water, zand of zout?

Haar visie is dat iedereen creatief is op haar eigen manier. De tips en trucs voer je op geheel eigen wijze uit en in je eigen tempo.

Prijs (exclusief materiaal):

  • 1 cursus les: aquarel-/ acryl schilderen € 19,50
  • 5 schilder lessen acryl en aquarel € 75,00
  • 10 schilder lessen acryl en aquarel € 142,50
  • 15 schilder lessen acryl en aquarel € 205,50

Inclusief: koffie en thee.

Gratis gebruik van penselen, palletmessen, ezels, waterbakje, sponsen, keukenrol, kast vol inspiratie boeken. Bij de 1e kennismakingsles maakt u vrij gebruik van materialen (verf en papier).

Waar: WAAG 10 Centrum Raalte. Routebeschrijving

Materiaal:  je mag je eigen materiaal meenemen. Acryl verf 2,50 euro per les en schilderpanelen canvas of steigerhout te verkrijgen op aanvraag.  Aquarel verf 1 euro per les .

Opgave: vol = vol.  Het kan zijn dat de lessen samen vallen met een workshop schilderen, maximale aantal personen zal 6 personen zijn. 

 

WEGENS CORONA ZIJN ALLE LESSEN VERVALLEN, WE GAAN NU OVER NAAR DIGITALE LES

 


Donderdag op de even weken Tijd: half 10- 12 uur 2020

Donderdag 11 juni 2020 Starten we weer. enz.


Vrijdag op de oneven weken tijd: 13:00-15:30 uur seizoen 2019-2020:

vrijdag 5 juni 2020 starten we weer. enz


Vrijdag op de oneven weken tijd: 9:30-12:00 uur

vrijdag 5 juni 2020 starten we weer. enz


Zaterdag op de even weken tijd: 9:30-12:00 uur seizoen 2019-2020:

zaterdag 13 juni 2020 starten we weer. enz


Voor reservering kunt u hieronder klikken op het aantal lessen of contact opnemen met Bertina Tilma tel: 0647058805  info@atelier-bertina.nl

Sorteer op

Corona bereikbaarheid van Atelier-Bertina

U kunt gewoon online bestellingen plaatsen en afrekenen. Wij zullen de kunst producten gewoon naar u opsturen of u kunt het ophalen.

Telefonische of via whatsapp zijn we gewoon bereikbaar. We kunnen eventuele vragen of bestellingen aannemen.

Het atelier is te bezoeken op afspraak, met 1,5 meter afstand en pin betaling.

De cursus kan digitaal plaatsvinden. Workshops komen tijdelijk te vervallen.

Voor ons allemaal is gezondheid het allerbelangrijkste. We beperken daarom het persoonlijk contact. Met vriendelijke groet, Bertina Tilma

Gratis verzending

Binnen Nederland geen behandel- en verzendkosten voor bestellingen boven de 75 euro. 

Meer informatie

Mail, whatsapp of bellen:

tel. 06-47058805

Vaste klanten

Cadeaubon

cadeaubon atelier bertina

Openingstijden: Waag10 te Raalte

Woensdag t/m zaterdag van 11:00-16:00 uur en op afspraak

 

Biografie

Bertina Tilma (Raalte) is in 1981 geboren in Dokkum en opgegroeid in het dorpje Hantum. Bertina is een autodidact schilder, want wat ze ziet, dat schildert ze! Creatief zijn is iets wat ze van huis uit heeft meegekregen en wat bij haar hoort. Als jong meisje was ze altijd al bezig met kleuren en composities. Rond haar elfde levensjaar maakte zij haar eerste aquarel en sinds 2004 is schilderen haar passie geworden. Ze gebruikt met name de techniek aquarelleren en acryl. Hierin heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld. Haar beeldende kunst is fijn geschilderd, realistisch, herkenbaar. Ze noemt haar werk ook wel de kracht van de eenvoud.

Ze is opgegroeid op het platteland in het dorpje Hantum. Haar voorouders komen beide van het boerenbedrijf. De liefde voor de natuur en dieren zit dan ook in haar bloed. Ze haalt haar inspiratie uit haar omgeving en wegens een verhuizing van Friesland naar Overijssel zie je ook een verandering in haar onderwerpen.

In maart 2017 kreeg ze de diagnose schildklierkanker, waarvan ze inmiddels genezen lijkst. De ziekte gaf haar creativiteit een nog grotere boost. Het schilderen en lesgeven is een uitlaatklep, een ontspanning en een manier om met haar ziekte en behandeling om te gaan. Creativiteit is immers iets wat bij haar hoort!

Hierdoor is er ook ruimte gekomen voor nieuwe ontwikkelingen. Ze werkt nu ook met glasfusion, acrylgieten en is ze bezig met een studie van abstracte schilderijen.

© 2010 - 2020 Atelier-Bertina | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel