Op uw eigen locatie

Workshop schilderen op uw locatie

Bertina biedt verschillende workshops schilderen, glas aan. Deze workshops zijn geschikt voor jong en oud, van beginners tot gevorderden.


Acryl schilderij op canvas of steigerhout (voor buiten). Het onderwerp van je schilderij bepaal je zelf of je kiest een thema met de groep. Bertina heeft een recepten boek vol inspiratie en voorbeelden: kippen, paarden, koeien, dikke dames, kikkers, tulpen, vogels, enz. Realistisch op hilarisch het kan allemaal. 

Kosten en tijd: vanaf 31,50 euro per persoon. 30 x 40 cm. 3 uren tijd. 


Mixed media schilderij met natuurlijke/ industriële materialen. Hierbij schilder je niet vanuit een voorbeeld, maar vanuit je intuïtie. Voel de materialen en bouw je schilderij op in verschillende lagen. Het wordt een stoer, levendig schilderij. Je mag ook zelf materialen meenemen, krantenknipsels of spullen met een speciale betekenis.

Kosten en tijd: vanaf 37,50 euro per persoon. 30 x 40 cm. 3 uren tijd. 


Acryl gieten. Hierbij hoef je niet te kunnen tekenen. We gaan aan de slag met het mengen van de juiste kleuren. Met een medium siliconen creëer je cellen of juist met de gasbrander. Het is een prachtig spel. De technieken zijn flippen, gieten of zwiepen. Vooral het gieten is een kunst. Hier nemen we dan ook alle tijd voor. Minimaal 3 gietingen  : 10 x 10 cm, 20 x 20 cm en 40 x 40 cm MDF 12 mm

Kosten en tijd: vanaf 42,5 euro per persoon. 2,5 tot 3 uur tijd


Aquarel schilderen op papier. We beginnen met de basisoefeningen, daarna gaan we een echt schilderij maken van een onderwerp naar keuze.

Kosten en tijd: vanaf 42,50 euro per persoon. 13:00-17:00, 4 uur tijd


Glasfusing. We gaan aan de slag met speciaal fus glas en na afloop wordt dit 24 uur afgebakken in de oven. Tijdens de workshop leer je zelf glas snijden, je maakt kennis met het verschil tussen transparant en opaak glas, compositie maken, glas staafjes branden en tot slot maak je een eindwerkstuk. Je kan kiezen uit 2 sfeerlichtjes, 1 of 2 raamhangers, 1 schaal 20 x 20 cm of 2 schaaltjes van 12 x 12 cm. Het werkstuk wordt door Bertina afgebakken en kan later opgehaald of opgestuurd worden.

Kosten en tijd: vanaf 45 euro per persoon.  3 uur tijd


Alcohol inkt. Hierbij hoef je niet te teken en gaan we aan de slag met alcohol inkt en zijn verrassende werking. Tijdens de workshop werk je met verschillende materialen. We werken op tegel, glas en yupo papier. Je ontdekt de techniek, mediums en de eigenschappen van alcohol inkt.

Kosten en tijd: vanaf 42,50 euro per persoon. 13:00-15:00/15:30 uur, 3 uur tijd


Zijde schilderen: Je maat kennis met de techniek zijde schilderen. Je maakt eerst een aantal techniek oefeningen en leert het materiaal kennen. Daarna ga je aan de slag met het maken van een schildering op zijde 40 x 40 cm.
Kosten en tijd: vanaf € 42,50 per persoon. Duur ca. 3 uur. 


Zie hieronder voor meer informatie

Bertina geeft stap voor stap adviezen. Haar visie is dat iedereen creatief is op haar eigen manier. De tips en trucs voer je op geheel eigen wijze uit en in je eigen tempo.

​Gratis koffie en theegebruik van schort, penselen, paletmessen, ezels, waterbakje, sponsen, keukenrol en een kast vol inspiratie boeken. 

Aantal deelnemers: Vanaf 8 personen

Wanneer: dit kan op ochtend, middag en avond. Afspraak in overleg: woensdag en donderdag, Vrijdag (even weken), zaterdag (oneven weken) en zondag

Waar: op uw locatie. Vanaf 45 minuten rijden vanaf Raalte, berekenen wij extra onkosten: eenmalig 30 euro. 

Neem voor vragen of meer informatie gerust contact op met Bertina.

     


Sorteer op
© 2010 - 2024 Atelier-Bertina | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel