Op uw eigen locatie

Schilderen op uw locatie

Een workshop bij uw zelf in uw eigen omgeving. Bertina Tilma, neemt alle materialen mee en u verzorgt zelf voor de koffie en thee. 

Wilde je altijd al leren schilderen? Of wil jij je schildertechnieken verbeteren? Deze workshops zijn geschikt voor jong en oud, van beginners tot gevorderden.  Geef je eens op met je vriendinnenclub, collega's of familie!

Tijdens deze schilder workshop, maak je een prachtig acryl schilderij. Het onderwerp van je schilderij bepaal je zelf of je kiest een thema met de groep. Bertina neemt ook voldoende voorbeelden mee en geeft stap voor stap adviezen. Je schildert met acrylverf op een 4 cm dik canvas doek (binnenshuis) / Steigerhout (buiten voor buiten). 

Haar visie is dat iedereen creatief is op haar eigen manier. De tips en trucs voer je op geheel eigen wijze uit en in je eigen tempo.

Kosten en tijd: Vanaf 6 personen

  • vanaf 25 euro per persoon: (40x 40 cm) 3 uur
  • vanaf 35 euro per persoon: (60 x 60 cm) 4 uur
  • 45 euro per persoon: (80 x 80 cm) 5/6 uur

Waar: op Uw locatie Noord Oost Nederland

Neem voor vragen of meer informatie gerust contact op met Bertina.

 

Neem voor vragen of meer informatie gerust contact op met Bertina.

 

Een vraag aan Bertina?

Bel, watsapp tel 06-47058805

of email gerust naar

info@atelier-bertina.nl

Gratis verzending

Binnen Nederland geen behandel- en verzendkosten voor brievenbus pakketjes en bestellingen boven de 75 euro. 

Biografie

Bertina Tilma (Raalte) is in 1981 geboren in Dokkum en opgegroeid in het dorpje Hantum. Bertina is een autodidact schilder, want wat ze ziet, dat schildert ze! Creatief zijn is iets wat ze van huis uit heeft meegekregen en wat bij haar hoort. Als jong meisje was ze altijd al bezig met kleuren en composities. Rond haar elfde levensjaar maakte zij haar eerste aquarel en sinds 2004 is schilderen haar passie geworden. Ze gebruikt met name de techniek aquarelleren en acryl. Hierin heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld. Haar beeldende kunst is fijn geschilderd, realistisch, herkenbaar. Ze noemt haar werk ook wel de kracht van de eenvoud.  

Ze is opgegroeid op het platteland in het dorpje Hantum. Haar voorouders komen beide van het boerenbedrijf. De liefde voor de natuur en dieren zit dan ook in haar bloed.

Openingstijden: Waag10 te Raalte

Woensdag t/m zaterdag van 11:00-16:00 uur en op afspraak

 

© 2010 - 2018 Atelier-Bertina | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel