Op uw eigen locatie

Workshop schilderen op uw locatie

Bertina biedt verschillende workshops schilderen, glas en keramiek aan. Deze workshops zijn geschikt voor jong en oud, van beginners tot gevorderden.


 

Acryl schilderij op canvas of steigerhout (voor buiten). Het onderwerp van je schilderij bepaal je zelf of je kiest een thema met de groep. Bertina heeft een recepten boek vol inspiratie en voorbeelden: kippen, paarden, koeien, dikke dames, kikkers, tulpen, vogels, enz. Realistisch op hilarisch het kan allemaal. 

Kosten en tijd: vanaf 30 euro per persoon. 40 x 40 cm. 3 uren tijd. 


 

Mixed media schilderij met natuurlijke/ industriële materialen. Hierbij schilder je niet vanuit een voorbeeld, maar vanuit je intuïtie. Voel de materialen en bouw je schilderij op in verschillende lagen. Het wordt een stoer, levendig schilderij. Je mag ook zelf materialen meenemen, krantenknipsels of spullen met een speciale betekenis.

Kosten en tijd: vanaf 35 euro per persoon. 40 x 40 cm. 3 uren tijd. 


 

Acryl gieten. Hierbij hoef je niet te kunnen tekenen. We gaan aan de slag met het mengen van de juiste kleuren. Met een medium siliconen creëer je cellen of juist met de gasbrander. Het is een prachtig spel. De technieken zijn flippen, gieten of zwiepen. Vooral het gieten is een kunst. Hier nemen we dan ook alle tijd voor. Minimaal 3 gietingen  : 10 x 10 cm, 20 x 20 cm en 40 x 40 cm MDF 12 mm

Kosten en tijd: vanaf 37,5 euro per persoon. 2,5 tot 3 uur tijd


 

Aquarel schilderen op papier. We beginnen met de basisoefeningen, daarna gaan we een echt schilderij maken van een onderwerp naar keuze.

Kosten en tijd: vanaf 35 euro per persoon. 13:00-17:00, 4 uur tijd


 

Boetseren met keramiek klei. We gaan aan de slag met klei. 

Optie 1: Tijdens deze workshop kun je zelf iets boetseren, bewerken en beschilderen met engobe. Bertina heeft diverse voorbeelden. Inclusief 800 gram klei, wil je meer dan kost dit 10 euro per kilo klei (inclusief stoken en glazuren). Afhankelijk van het gewicht en object is bijbetaling nodig?

Optie 2: Tijdens deze workshop beschilder je reeds biscuit gebakken schaaltjes, borden of een vaas met glazuren. Inclusief 800 gram gebakken biscuit, wil je meer dan kost dit 10 euro per kilo klei (inclusief stoken en glazuren). 

Het werkstuk wordt door Bertina afgebakken en kan later opgehaald of opgestuurd worden

Kosten en tijd: vanaf 27,50 euro per persoon. 2 tot 2,5 uur tijd


 

Glasfusing. We gaan aan de slag met speciaal fus glas en na afloop wordt dit 24 uur afgebakken in de oven. Tijdens de workshop leer je zelf glas snijden, je maakt kennis met het verschil tussen transparant en opaak glas, compositie maken, glas staafjes branden en tot slot maak je een eindwerkstuk. Je kan kiezen uit 2 sfeerlichtjes, 1 of 2 raamhangers, 1 schaal 20 x 20 cm of 2 schaaltjes van 12 x 12 cm. Het werkstuk wordt door Bertina afgebakken en kan later opgehaald of opgestuurd worden.

Kosten en tijd: vanaf 42,50 euro per persoon.  3 uur tijd


 

Alcohol inkt. Hierbij hoef je niet te teken en gaan we aan de slag met alcohol inkt en zijn verrassende werking. Tijdens de workshop werk je met verschillende materialen. We werken op tegel, glas en yupo papier. Je ontdekt de techniek, mediums en de eigenschappen van alcohol inkt.

Kosten en tijd: vanaf 42,50 euro per persoon. 13:00-15:00/15:30 uur, 3 uur tijd


 

Bertina geeft stap voor stap adviezen. Haar visie is dat iedereen creatief is op haar eigen manier. De tips en trucs voer je op geheel eigen wijze uit en in je eigen tempo.

​Gratis koffie en theegebruik van schort, penselen, paletmessen, ezels, waterbakje, sponsen, keukenrol en een kast vol inspiratie boeken. 

Aantal deelnemers: Vanaf 8 personen

Wanneer: dit kan op ochtend, middag en avond. Afspraak in overleg: woensdag en donderdag, Vrijdag (even weken), zaterdag (oneven weken) en zondag

Waar: op uw locatie. Vanaf 45 minuten rijden vanaf Raalte, berekenen wij extra onkosten: eenmalig 30 euro. 

Neem voor vragen of meer informatie gerust contact op met Bertina.

     Voorwaarden deelname cursus, workshops en kinderfeestjes

Deelname is verzekerd als de betaling op de rekening staat van Atelier-Bertina. U kunt de les(sen) via de website bestellen en direct betalen of u kunt het van te voren in het Atelier pinnen. Bij betaling bent u akkoord met onderstaande afspraken.

Afzegging workshop en kinderfeestjes: 

Wanneer u de workshop of een kinderfeestje binnen minder dan 7 dagen van te voren afzegt, brengt Bertina 30 % kosten in rekening. Of u kunt de workshop/kinderfeestje op een ander moment inhalen.
Wanneer Atelier-Bertina de workshop of kinderfeestje afzegt, kunt u de dit een later tijdstip inhalen. U dient hiervoor zelf contact op te nemen met Bertina om dit tijdstip te bepalen.

Corona maatregelen bij iedereen boven de 12 jaar:

  • 1,5 meter afstand

  • Maximaal 6 deelnemers. 3 Per tafel op de aangewezen plekken.

  • Mondkapje op als je door het atelier loopt, als je op je plek zit mag het mondkapje af.

  • Bij binnenkomst handen ontsmetten.

  • Indien u eigen gereedschappen heeft mag u dit meenemen.
    Wanneer u gereedschappen gebruikt van Atelier-Bertina moeten we deze na afloop ontsmetten. 

  • Iedereen maakt zijn eigen werkplek schoon.

  • Toilet gebruik is toegestaan, wel na de tijd het toilet afnemen met een wegwerpdoekje.

  • Betalingen het liefst via website of pin. 

 

 

Sorteer op
© 2010 - 2023 Atelier-Bertina | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel