Acryl schilderijen op steigerhout

steigerhout acryl zwart wit schilderij in opdracht kunst landschap koe paard vogel nederland friesland klaproos dieren natuurSchilderij met acryl op steigerhout, handgemaakt en allemaal uniek.

De schilderijen van Bertina vertellen het verhaal van haar jeugd op het platteland. Als kind was ze gefascineerd door de koeien, die nieuwsgierig kwamen kijken over het slootje in de achtertuin. Vandaag vormen koeien een mooi onderwerp van veel schilderijen.

steigerhout acryl zwart wit schilderij in opdracht kunst landschap koe paard vogel nederland friesland dieren natuur

Het schilderij kunt u zowel buiten als binnen ophangen.

De onderwerpen die bertina hierop schildert zijn vaak de boederij dieren van het platteland koeien, paarden, geit en schapen

De ondergrond is gemaakt van dikke planken 20 cm breed steigerhout. De planken zijn soms bewerkt met een dunne transperante kleur wit of kleur, zodat de zwarte schildering een krachtiger uitwerking krijgt. 

Naast deze net nieuwe collectie kan Bertina Tilma ook een opdracht voor uw maken. Wilt u een schilderij op steigerhout in opdracht, neem dan contact op met Bertina Tilma. 

Een vraag aan Bertina?

Bel, watsapp tel 06-47058805

of email gerust naar

info@atelier-bertina.nl

Gratis verzending

Binnen Nederland geen behandel- en verzendkosten voor brievenbus pakketjes en bestellingen boven de 75 euro. 

Biografie

Bertina Tilma (Raalte) is in 1981 geboren in Dokkum en opgegroeid in het dorpje Hantum. Bertina is een autodidact schilder, want wat ze ziet, dat schildert ze! Creatief zijn is iets wat ze van huis uit heeft meegekregen en wat bij haar hoort. Als jong meisje was ze altijd al bezig met kleuren en composities. Rond haar elfde levensjaar maakte zij haar eerste aquarel en sinds 2004 is schilderen haar passie geworden. Ze gebruikt met name de techniek aquarelleren en acryl. Hierin heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld. Haar beeldende kunst is fijn geschilderd, realistisch, herkenbaar. Ze noemt haar werk ook wel de kracht van de eenvoud.  

Ze is opgegroeid op het platteland in het dorpje Hantum. Haar voorouders komen beide van het boerenbedrijf. De liefde voor de natuur en dieren zit dan ook in haar bloed.

Openingstijden: Waag10 te Raalte

Woensdag t/m zaterdag van 11:00-16:00 uur en op afspraak

 

© 2010 - 2018 Atelier-Bertina | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel