Acryl schilderijen

Bertina beoefend diverse schildertechnieken. Hieronder een overzicht van de diverse acryl schilderijen.

Zwart wit Acryl schilderijen 

Bertina Tilma haar collectie zwart-wit acrylschilderijen zijn geschilderd op 3D canvasdoek, 4 cm dik. 

De schilderijen van Bertina vertellen het verhaal van haar jeugd op het platteland. Als kind was ze gefascineerd door de koeien, die nieuwsgierig kwamen kijken over het slootje in de achtertuin. Vandaag vormen koeien een mooi onderwerp van veel schilderijen.

Bij deze schilderijen past ze de kunst van het weglaten toe. Ze schildert voornamelijk met wit en zwarte acrylverf. De vlekken zijn contrasterend. De acrylschilderijen geven de belangrijkste contouren weer wat resulteert in een krachtig geheel.

 "De kracht van de eenvoud."

   acryl zwart wit schilderij in opdracht kunst landschap koe paard vogel nederland friesland klaproos dieren natuur

   steigerhout acryl zwart wit schilderij in opdracht kunst landschap koe paard vogel nederland friesland klaproos dieren natuur

Abstracte schilderijen

Bij deze abstracte schilderijn gebruikt Bertina haar techniek aquarel en mixed media, maar dan met acrylverf op doek. Elk schilderij ontstaat vanuit het niets. Ze past een aantal technieken toe en na 2 of 3 lagen ontstaat er een compositie. Elk schilderij bestaat uit wel 10 of meer lagen. Elke laag wordt transparant opgebracht, waardoor een kunstwerk ontstaat met veel beweging. Ook past ze verschillende materialen toe, vooral zand komt veel terug in haar aquarel schilderijen met acrylverf.

   

Acryl giet schilderijen en beelden

Kunstschilder Bertina Tilma maakt prachtige verrassende acryl giet schilderijen en beelden van koeien, paarden enz.

   

 

 

© 2010 - 2024 Atelier-Bertina | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel