Schilderij in opdracht

Ben je op zoek naar een persoonlijk schilderij? Kunst als cadeau of relatiegeschenk? Kunstenares Bertina Tilma maakt prachtige en unieke schilderijen en kunst producten in opdracht. 

Met de natuur als inspiratiebron maakt Bertina aquarel en acryl schilderijen en kunstproducten met afbeeldingen van paarden, varkens, geiten en vooral koeien. Mokken, glazen, schalen, voorraadpotten, onderzetters, sfeerlichtjes en andere leuke woonaccessoires zijn mooie, originele en unieke cadeaus.

Inmiddels heeft Bertina Tilma een groot aantal opdrachten gerealiseerd. Voor een verpleeghuis maakte ze vijftien schilderijen met dorpsgezichten uit de omgeving en voor bedrijven vertaalde ze logo`s op doek. Daarnaast is ze ook gevraagd voor staldeur schilderingen en krijgt ze doorlopend schilderopdrachten van dieren  (koe, paard, geit, schaap, varken, zeehond of een kievit) , woningen, boerderijen of andere persoonlijke onderwerpen. Ook speciale edities voor bedrijven, geschikt als uniek cadeau of relatiegeschenk.

Het enige wat ze van je nodig heeft zijn foto`s van het onderwerp en/of een duidelijk beeld van jouw wensen. Deze foto`s vormen haar inspiratie voor het schilderij. Zo krijg je voor jezelf of een ander een uniek en persoonlijk schilderij.

Prijzen voor een opdracht lopen uiteen van ongeveer 125-350 euro. Vraag gerust om een offerte.

De levertijd is in overleg. Neem voor meer informatie contact op met Bertina.

 

     


Sorteer op
© 2010 - 2024 Atelier-Bertina | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel