Schilderij in opdracht

Ben je op zoek naar een persoonlijk schilderij? Kunst als cadeau of relatiegeschenk? Kunstenares Bertina Tilma maakt prachtige en unieke schilderijen en kunst producten in opdracht. 

Met de natuur als inspiratiebron maakt Bertina aquarel en acryl schilderijen en kunstproducten met afbeeldingen van paarden, varkens, geiten en vooral koeien. Mokken, glazen, schalen, voorraadpotten, onderzetters, sfeerlichtjes en andere leuke woonaccessoires zijn mooie, originele en unieke cadeaus.

Inmiddels heeft Bertina Tilma een groot aantal opdrachten gerealiseerd. Voor een verpleeghuis maakte ze vijftien schilderijen met dorpsgezichten uit de omgeving en voor bedrijven vertaalde ze logo`s op doek. Daarnaast is ze ook gevraagd voor staldeur schilderingen en krijgt ze doorlopend schilderopdrachten van dieren, woningen, boerderijen of andere persoonlijke onderwerpen. Ook speciale edities voor bedrijven, geschikt als uniek cadeau of relatiegeschenk.

Het enige wat ze van je nodig heeft zijn foto`s van het onderwerp en/of een duidelijk beeld van jouw wensen. Deze foto`s vormen haar inspiratie voor het schilderij. Zo krijg je voor jezelf of een ander een uniek en persoonlijk schilderij.

Prijzen voor een opdracht lopen uiteen van ongeveer 100-300 euro. Vraag gerust om een offerte.

De levertijd is in overleg. Neem voor meer informatie contact op met Bertina.

 

Bij portfolio krijg je ook een impressie van haar geschilderde opdrachten.

Een vraag aan Bertina?

Bel, watsapp tel 06-47058805

of email gerust naar

info@atelier-bertina.nl

Gratis verzending

Binnen Nederland geen behandel- en verzendkosten voor brievenbus pakketjes en bestellingen boven de 75 euro. 

Biografie

Bertina Tilma (Raalte) is in 1981 geboren in Dokkum en opgegroeid in het dorpje Hantum. Bertina is een autodidact schilder, want wat ze ziet, dat schildert ze! Creatief zijn is iets wat ze van huis uit heeft meegekregen en wat bij haar hoort. Als jong meisje was ze altijd al bezig met kleuren en composities. Rond haar elfde levensjaar maakte zij haar eerste aquarel en sinds 2004 is schilderen haar passie geworden. Ze gebruikt met name de techniek aquarelleren en acryl. Hierin heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld. Haar beeldende kunst is fijn geschilderd, realistisch, herkenbaar. Ze noemt haar werk ook wel de kracht van de eenvoud.  

Ze is opgegroeid op het platteland in het dorpje Hantum. Haar voorouders komen beide van het boerenbedrijf. De liefde voor de natuur en dieren zit dan ook in haar bloed.

Openingstijden: Waag10 te Raalte

Woensdag t/m zaterdag van 11:00-16:00 uur en op afspraak

 

© 2010 - 2018 Atelier-Bertina | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel