Schilderij in opdracht

Ben je op zoek naar een persoonlijk schilderij? Kunst als cadeau of relatiegeschenk? Kunstenares Bertina Tilma maakt prachtige en unieke schilderijen en kunst producten in opdracht. 

Met de natuur als inspiratiebron maakt Bertina aquarel en acryl schilderijen en kunstproducten met afbeeldingen van paarden, varkens, geiten en vooral koeien. Mokken, glazen, schalen, voorraadpotten, onderzetters, sfeerlichtjes en andere leuke woonaccessoires zijn mooie, originele en unieke cadeaus.

Inmiddels heeft Bertina Tilma een groot aantal opdrachten gerealiseerd. Voor een verpleeghuis maakte ze vijftien schilderijen met dorpsgezichten uit de omgeving en voor bedrijven vertaalde ze logo`s op doek. Daarnaast is ze ook gevraagd voor staldeur schilderingen en krijgt ze doorlopend schilderopdrachten van dieren  (koe, paard, geit, schaap, varken, zeehond of een kievit) , woningen, boerderijen of andere persoonlijke onderwerpen. Ook speciale edities voor bedrijven, geschikt als uniek cadeau of relatiegeschenk.

Het enige wat ze van je nodig heeft zijn foto`s van het onderwerp en/of een duidelijk beeld van jouw wensen. Deze foto`s vormen haar inspiratie voor het schilderij. Zo krijg je voor jezelf of een ander een uniek en persoonlijk schilderij.

Prijzen voor een opdracht lopen uiteen van ongeveer 125-300 euro. Vraag gerust om een offerte.

De levertijd is in overleg. Neem voor meer informatie contact op met Bertina.

 

Bij portfolio krijg je ook een impressie van haar geschilderde opdrachten.

Sorteer op

Geslaagde opening: zie "In het nieuws"

Gratis verzending

Binnen Nederland geen behandel- en verzendkosten voor bestellingen boven de 75 euro. 

Meer informatie

Mail, whatsapp of bellen:

tel. 06-47058805

Vaste klanten

Cadeaubon

cadeaubon atelier bertina

Openingstijden: Waag10 te Raalte

Woensdag t/m zaterdag van 11:00-12:00 uur en op afspraak

 

Biografie

Bertina Tilma (Raalte) is in 1981 geboren in Dokkum en opgegroeid in het dorpje Hantum. Bertina is een autodidact schilder, want wat ze ziet, dat schildert ze! Creatief zijn is iets wat ze van huis uit heeft meegekregen en wat bij haar hoort. Als jong meisje was ze altijd al bezig met kleuren en composities. Rond haar elfde levensjaar maakte zij haar eerste aquarel en sinds 2004 is schilderen haar passie geworden. Ze gebruikt met name de techniek aquarelleren en acryl. Hierin heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld. Haar beeldende kunst is fijn geschilderd, realistisch, herkenbaar. Ze noemt haar werk ook wel de kracht van de eenvoud.

Ze is opgegroeid op het platteland in het dorpje Hantum. Haar voorouders komen beide van het boerenbedrijf. De liefde voor de natuur en dieren zit dan ook in haar bloed. Ze haalt haar inspiratie uit haar omgeving en wegens een verhuizing van Friesland naar Overijssel zie je ook een verandering in haar onderwerpen.

De schilderijen zijn inmiddels op allerlei producten gereproduceerd en is er stof ontwikkeld, waarvan Bertina diverse artikelen van naait. Deze producten en artikelen worden inmiddels bij diverse winkels verkocht. 

In maart 2017 kreeg ze de diagnose schildklierkanker, waarvan ze inmiddels genezen is. De ziekte gaf haar creativiteit een nog grotere boost. Het schilderen en lesgeven is een uitlaatklep, een ontspanning en een manier om met haar ziekte en behandeling om te gaan. Creativiteit is immers iets wat bij haar hoort!

Hierdoor is er ook ruimte gekomen voor nieuwe ontwikkelingen. Ze werkt nu ook met glasfusion, acrylgieten, abstracte schilderen, zijdeschilderen en keramiek.

 

© 2010 - 2020 Atelier-Bertina | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel