Wijnkisten (divers)

Een flesje wijn weggeven doen we vaak. Verpak hem in een unieke wijnkist en je geeft iemand een mooi cadeau. De wijnkisten van Bertina zijn ideaal om te geven tijdens een verjaardag, voor een relatie of als kerstgeschenk. De wijnkisten zijn natuurlijk ook goed te gebruiken als opbergdoos.

Afbeeldingen: je kunt kiezen uit een aantal acrylschilderijen van Bertina Tilma. Je kunt natuurlijk ook je eigen ontwerp op een wijnkist laten zetten. Bertina maakt een ontwerp die ze vervolgens op de wijnkist schildert of laat drukken op de wijnkist.

Materiaal: de wijnkisten zijn gemaakt van hout. Je kunt de afbeeldig op het deksel van de wijnkist laten drukken of Bertina schildert de afbeelding met de hand op het deksel.

Afmetingen: de wijnkisten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten voor een, twee of drie flessen.

 

 

Een vraag aan Bertina?

Bel, watsapp tel 06-47058805

of email gerust naar

info@atelier-bertina.nl

Gratis verzending

Binnen Nederland geen behandel- en verzendkosten voor brievenbus pakketjes en bestellingen boven de 75 euro. 

Biografie

Bertina Tilma (Raalte) is in 1981 geboren in Dokkum en opgegroeid in het dorpje Hantum. Bertina is een autodidact schilder, want wat ze ziet, dat schildert ze! Creatief zijn is iets wat ze van huis uit heeft meegekregen en wat bij haar hoort. Als jong meisje was ze altijd al bezig met kleuren en composities. Rond haar elfde levensjaar maakte zij haar eerste aquarel en sinds 2004 is schilderen haar passie geworden. Ze gebruikt met name de techniek aquarelleren en acryl. Hierin heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld. Haar beeldende kunst is fijn geschilderd, realistisch, herkenbaar. Ze noemt haar werk ook wel de kracht van de eenvoud.  

Ze is opgegroeid op het platteland in het dorpje Hantum. Haar voorouders komen beide van het boerenbedrijf. De liefde voor de natuur en dieren zit dan ook in haar bloed.

Winkel: Waag10 te Raalte

Woensdag t/m zaterdag van 11:00-16:00 uur en op afspraak

 

© 2010 - 2018 Atelier-Bertina | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel