Buitenschilderij/tuinposter (divers)

Weersbestendige schilderijen in je tuin

Een buitenschilderij/tuinposter van Bertina Tilma geeft je tuin extra dimensie en kleur. Je tuin fleurt er direct van op, ook tijdens de wintermaanden. Je kunt kiezen uit een aantal acryl- en aquarelschilderijen van diverse afmetingen. Met koeien, paarden, landschap, skutsje, klaprozen, bootjes, enz.

De afbeelding van het schilderij wordt op hoge kwaliteit afgedrukt op een kunststof doek. Het weersbestendige materiaal zit tussen canvas en zeildoek in, waardoor het doek goed te reinigen is. Het materiaal staat garant voor een optimale kleurechtheid en een lange levensduur van tenminste drie jaar.

Je schilderij ophangen doe je heel eenvoudig. In de hoeken van het doek zitten ringen. Deze gebruik je om het doek te spannen met speciale elastieken. 

 dscn1158b.jpg   tuinposter  tuinposter skutsjes ringen

Een vraag aan Bertina?

Bel, watsapp tel 06-47058805

of email gerust naar

info@atelier-bertina.nl

Gratis verzending

Binnen Nederland geen behandel- en verzendkosten voor brievenbus pakketjes en bestellingen boven de 75 euro. 

Biografie

Bertina Tilma (Raalte) is in 1981 geboren in Dokkum en opgegroeid in het dorpje Hantum. Bertina is een autodidact schilder, want wat ze ziet, dat schildert ze! Creatief zijn is iets wat ze van huis uit heeft meegekregen en wat bij haar hoort. Als jong meisje was ze altijd al bezig met kleuren en composities. Rond haar elfde levensjaar maakte zij haar eerste aquarel en sinds 2004 is schilderen haar passie geworden. Ze gebruikt met name de techniek aquarelleren en acryl. Hierin heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld. Haar beeldende kunst is fijn geschilderd, realistisch, herkenbaar. Ze noemt haar werk ook wel de kracht van de eenvoud.  

Ze is opgegroeid op het platteland in het dorpje Hantum. Haar voorouders komen beide van het boerenbedrijf. De liefde voor de natuur en dieren zit dan ook in haar bloed.

Openingstijden: Waag10 te Raalte

Woensdag t/m zaterdag van 11:00-16:00 uur en op afspraak

 

© 2010 - 2018 Atelier-Bertina | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel