Individuele opgave (particulier)

 


Wilde je altijd al leren schilderen?

Of wil jij je schildertechnieken verbeteren?

Deze workshops zijn geschikt voor jong en oud, van beginners tot gevorderden. 

Tijdens deze schilder workshop, maak je een prachtig acryl schilderij op 40 x 40 canvas of steigerhout Steigerhout (voor buiten). Het onderwerp van je schilderij bepaal je zelf of je kiest een thema met de groep. Bertina heeft een recepten boek vol inspiratie en voorbeelden: kippen, paarden, koeien, dikke dames, kikkers, tulpen, enz. U mag zelf ook inspiratie meenemen!

Bertina geeft geeft stap voor stap adviezen. Haar visie is dat iedereen creatief is op haar eigen manier. De tips en trucs voer je op geheel eigen wijze uit en in je eigen tempo.

Inclusief: koffie en thee. Gratis gebruik van penselen, palletmessen, ezels, waterbakje, sponsen, keukenrol, kast vol inspiratie boeken. 


 

Workshop schilderen 

Materiaal: Je schildert met acrylverf op een 4 cm dik canvas doek (binnenshuis) / Steigerhout (buiten voor buiten). 

Kosten: vanaf 25 euro per persoon. (inclusief materiaal)

Waar en datum:  De workshops worden het hele jaar aangeboden en het vinden soms plaats op een andere locatie. Zie hieronder voor het actuele aanbod/ programma.

 

   

 


Neem voor vragen of meer informatie gerust contact op met Bertina.

Een vraag aan Bertina?

Bel, watsapp tel 06-47058805

of email gerust naar

info@atelier-bertina.nl

Gratis verzending

Binnen Nederland geen behandel- en verzendkosten voor brievenbus pakketjes en bestellingen boven de 75 euro. 

Biografie

Bertina Tilma (Raalte) is in 1981 geboren in Dokkum en opgegroeid in het dorpje Hantum. Bertina is een autodidact schilder, want wat ze ziet, dat schildert ze! Creatief zijn is iets wat ze van huis uit heeft meegekregen en wat bij haar hoort. Als jong meisje was ze altijd al bezig met kleuren en composities. Rond haar elfde levensjaar maakte zij haar eerste aquarel en sinds 2004 is schilderen haar passie geworden. Ze gebruikt met name de techniek aquarelleren en acryl. Hierin heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld. Haar beeldende kunst is fijn geschilderd, realistisch, herkenbaar. Ze noemt haar werk ook wel de kracht van de eenvoud.  

Ze is opgegroeid op het platteland in het dorpje Hantum. Haar voorouders komen beide van het boerenbedrijf. De liefde voor de natuur en dieren zit dan ook in haar bloed.

Openingstijden: Waag10 te Raalte

Woensdag t/m zaterdag van 11:00-16:00 uur en op afspraak

 

© 2010 - 2018 Atelier-Bertina | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel