Glazen tuinstekers

Deze glazen tuinstekers bestaan uit 3 lagen glas. Onderlaag is wit, tweede laag is een kleur en de derde laag is een mozaiek met zwarte stukjes glas. De mozaiek is door kunstenaar Bertina Tilma gelegd. 

Dit gaat in zijn geheel 1 x een hele dag in de oven op 760 graden. Hierdoor is alles in elkaar versmolten en de mooie vorm ontstaan.

Het is zeer bijzonder en uniek product wat ontstaan is uit een samenwerking tussen een glaskunstenaar uit Raalte en kunstschilder Bertina Tilma.

Dit product kan ook op maat worden gemaakt met verschillende dieren of afbeeldingen.

Voor vragen neem vrijblijvend contact op met Bertina Tilma.Contact

Een vraag aan Bertina?

Bel, watsapp tel 06-47058805

of email gerust naar

info@atelier-bertina.nl

Gratis verzending

Binnen Nederland geen behandel- en verzendkosten voor brievenbus pakketjes en bestellingen boven de 75 euro. 

Biografie

Bertina Tilma (Raalte) is in 1981 geboren in Dokkum en opgegroeid in het dorpje Hantum. Bertina is een autodidact schilder, want wat ze ziet, dat schildert ze! Creatief zijn is iets wat ze van huis uit heeft meegekregen en wat bij haar hoort. Als jong meisje was ze altijd al bezig met kleuren en composities. Rond haar elfde levensjaar maakte zij haar eerste aquarel en sinds 2004 is schilderen haar passie geworden. Ze gebruikt met name de techniek aquarelleren en acryl. Hierin heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld. Haar beeldende kunst is fijn geschilderd, realistisch, herkenbaar. Ze noemt haar werk ook wel de kracht van de eenvoud.  

Ze is opgegroeid op het platteland in het dorpje Hantum. Haar voorouders komen beide van het boerenbedrijf. De liefde voor de natuur en dieren zit dan ook in haar bloed.

Winkel: Waag10 te Raalte

Woensdag t/m zaterdag van 11:00-16:00 uur en op afspraak

 

© 2010 - 2018 Atelier-Bertina | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel