Baby-en kinderspeelgoed van dieren (knisperboekjes en labeldoekjes)

Hoe uniek wilt u het hebben. Deze knisper boekjes en labeldoekjes zijn door kunstenaar Bertina Tilma zelf ontworpen en genaaid. De stof bevat afbeeldingen van haar eigen schilderijen, koeien, paarden, geiten en vogels. Met haar agogische opleiding en ervaring heeft ze haar kennis over spel aanbod in de ontwikkeling van kinderen, materialen en kleuren omgezet in dit speelgoed. 

 


Leuke info:

Nul tot drie maanden: In het begin van hun leven kunnen baby’s alleen de kleuren zwart, grijs en wit onderscheiden, blijkt uit onderzoek. Monochrome kleuren en patronen. Dit zal er niet alleen voor zorgen dat je kind visueel gestimuleerd wordt, maar het zal ook helpen bij de groei en ontwikkeling van de hersenen.

Drie tot zes maanden: Tegen de tijd dat je kind drie maanden is, kan hij voor het eerst kleuren onderscheiden.

Zes tot twaalf maanden: In de periode tussen zes en twaalf maanden oud wordt het zicht van je baby volledig ontwikkelt als het om kleuren gaat.

Eén tot twee jaar oud: Je kind begint voor het eerst zijn taal te ontwikkelen, terwijl ze rond de achttien maanden het verschil tussen kleuren beginnen te snappen.

Drie tot vier jaar oud: Rond deze leeftijd kan je peuter de verschillende kleuren benoemen. 


Deze kwaliteit is wasbaar op 40 graden. Tevens kan deze kwaliteit in de droger.

Een vraag aan Bertina?

Bel, watsapp tel 06-47058805

of email gerust naar

info@atelier-bertina.nl

Gratis verzending

Binnen Nederland geen behandel- en verzendkosten voor brievenbus pakketjes en bestellingen boven de 75 euro. 

Biografie

Bertina Tilma (Raalte) is in 1981 geboren in Dokkum en opgegroeid in het dorpje Hantum. Bertina is een autodidact schilder, want wat ze ziet, dat schildert ze! Creatief zijn is iets wat ze van huis uit heeft meegekregen en wat bij haar hoort. Als jong meisje was ze altijd al bezig met kleuren en composities. Rond haar elfde levensjaar maakte zij haar eerste aquarel en sinds 2004 is schilderen haar passie geworden. Ze gebruikt met name de techniek aquarelleren en acryl. Hierin heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld. Haar beeldende kunst is fijn geschilderd, realistisch, herkenbaar. Ze noemt haar werk ook wel de kracht van de eenvoud.  

Ze is opgegroeid op het platteland in het dorpje Hantum. Haar voorouders komen beide van het boerenbedrijf. De liefde voor de natuur en dieren zit dan ook in haar bloed.

Openingstijden: Waag10 te Raalte

Woensdag t/m zaterdag van 11:00-16:00 uur en op afspraak

 

© 2010 - 2018 Atelier-Bertina | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel