Kunstproducten/ geschenken

Atelier-Bertina maakt unieke producten en cadeaus met koeien, paarden, geiten etc. Deze zijn bijna allemaal met de handbeschilderd en hebben een duurzame kwaliteit. Kunstproducten/-geschenken zijn zeer divers, zoals servies of andere keukenbenodigdheden, naast schilderijen zijn er ook leuke modeaccessoires, kunst voor buiten zoals tuinposters of -stekers, modeaccessoires, kinderenkalenderswenskaarten en cadeau- en relatiegeschenken

Verschillende kunstproducten zijn zeer geschikt als cadeau-, relatie- of kerstgeschenk. Je kunt kiezen uit diverse geschenkpakketten, maar je kunt ook zelf je eigen cadeau samenstellen. Een cadeautje is natuurlijk erg persoonlijk. Daarnaast kan Bertina producten/geschenken op maat maken, bijvoorbeeld met uw logo of een speciaal onderwerp.

Naast deze webshop kun je de producten ook verkrijgen bij de winkel en werkplaats Atelier Waag10 te Raalte. Tevens bij diverse winkeltjes in Friesland en Overijssel.


Gratis verzending: Voor brievenbus pakketjes en bestellingen boven de 75 euro. 


Geschenken en kado/cadeau pakketten (kerst of zomaar):

Keukenbenodigheden:

    

  

  

Woonaccessoires

https://www.atelier-bertina.nl/c-3814197/sieraden/    

    

  

Modeaccessoires

   

     

  

Kinderen: Slabbetjes    

  

Buiten: tuinstekers, tuinposter en welkomsbordjes

    

Kerstcadeau    

    

Wenskaarten

  

Prachtig Salland

Mooi Friesland 

        

Geschenken pakketten: Zomaar en kerst

Een vraag aan Bertina?

Bel, watsapp tel 06-47058805

of email gerust naar

info@atelier-bertina.nl

Gratis verzending

Binnen Nederland geen behandel- en verzendkosten voor brievenbus pakketjes en bestellingen boven de 75 euro. 

Biografie

Bertina Tilma (Raalte) is in 1981 geboren in Dokkum en opgegroeid in het dorpje Hantum. Bertina is een autodidact schilder, want wat ze ziet, dat schildert ze! Creatief zijn is iets wat ze van huis uit heeft meegekregen en wat bij haar hoort. Als jong meisje was ze altijd al bezig met kleuren en composities. Rond haar elfde levensjaar maakte zij haar eerste aquarel en sinds 2004 is schilderen haar passie geworden. Ze gebruikt met name de techniek aquarelleren en acryl. Hierin heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld. Haar beeldende kunst is fijn geschilderd, realistisch, herkenbaar. Ze noemt haar werk ook wel de kracht van de eenvoud.  

Ze is opgegroeid op het platteland in het dorpje Hantum. Haar voorouders komen beide van het boerenbedrijf. De liefde voor de natuur en dieren zit dan ook in haar bloed.

Winkel: Waag10 te Raalte

Woensdag t/m zaterdag van 11:00-16:00 uur en op afspraak

 

© 2010 - 2018 Atelier-Bertina | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel