Kunstproducten/ geschenken

Behalve schilderijen kun je bij Atelier-Bertina ook terecht voor diverse andere kunstproducten/-geschenken zoals servies,  wenskaarten tuinposterskalenders en cadeau- en relatiegeschenkenDeze kunstgeschenken van de koe, paard, etc. worden bijna allemaal met de handbeschilderd en hebben een duurzame kwaliteit. Veel producten kunt u ook verkrijgen bij diverse winkeltjes in Friesland en Overijssel.

Verschillende kunstproducten zijn zeer geschikt als cadeau-, relatie- of kerstgeschenk. Je kunt kiezen uit diverse geschenkpakketten, maar je kunt ook zelf je eigen cadeau samenstellen. Een cadeautje is natuurlijk erg persoonlijk. Daarnaast kan Bertina producten/geschenken op maat  maken, bijvoorbeeld met uw logo of een speciaal onderwerp.

 


Gratis verzending: Voor brievenbus pakketjes en bestellingen boven de 75 euro. 


    

    

    https://www.atelier-bertina.nl/c-3814197/sieraden/

    

    

    

    

 

 

 

 

 

               

 

 

 

 

 

 

 

            

Een vraag aan Bertina?

Bel, watsapp tel 06-47058805

of email gerust naar

info@atelier-bertina.nl

Gratis verzending

Binnen Nederland geen behandel- en verzendkosten voor brievenbus pakketjes en bestellingen boven de 75 euro. 

Biografie

Bertina Tilma (Raalte) is in 1981 geboren in Dokkum en opgegroeid in het dorpje Hantum. Bertina is een autodidact schilder, want wat ze ziet, dat schildert ze! Creatief zijn is iets wat ze van huis uit heeft meegekregen en wat bij haar hoort. Als jong meisje was ze altijd al bezig met kleuren en composities. Rond haar elfde levensjaar maakte zij haar eerste aquarel en sinds 2004 is schilderen haar passie geworden. Ze gebruikt met name de techniek aquarelleren en acryl. Hierin heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld. Haar beeldende kunst is fijn geschilderd, realistisch, herkenbaar. Ze noemt haar werk ook wel de kracht van de eenvoud.  

© 2010 - 2017 Atelier-Bertina | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel