Bedrijfsnaambord (koeien, paarden, schapen, varken)

Een origineel bedrijfsnaambord of gevelbord voor uw boerderij op maat? Bertina Tilma brengt kunst tot op de boerderij!

Een uniek bedrijfsnaambord veehouderij met een afbeelding van een schilderij kunstenares Bertina Tilma. In opdracht maakt Bertina een uniek bedrijfsnaambord of gevelbord voor je landbouwbedrijf of veehouderij. Er zijn veel mogelijkheden voor een ontwerp voor je bedrijfsnaamborden. Op basis van jouw wensen maakt Bertina een ontwerp op maat. 

Het ontwerp bevat een schilderij van Bertina Tilma en uw gewenste tekst. Dit wordt op hoge kwaliteit digitaal geprint op een aluminiumbord, met kunststof kern van 3 mm dikte.  (Dibond). Dit is een hoogwaardig composietmateriaal, zon- en weerbestendig, kleurecht en met een lange levensduur.

Standaard levertijd is ca 7-10 werkdagen

 

Afmeting            prijs 

75 x 50 cm          € 120,00

100 x 70 cm        € 220,00  

125 x 90 cm        € 270,00

 

In overleg zijn veel wensen realiseerbaar.

Interesse? Bestel je gepersonaliseerde bedrijfsnaambord en geniet binnen 7-10 werkdagen van een mooi en functioneel kunstwerk op de boerderij!

Naast de onder staandeborden zijn er nog meer soorten. Voor het bedrijf Simmer Agri heeft Atelier-Bertina

een aantal unieke bedrijfsnaamborden ontwikkeld. Deze zijn uitsluitend te verkrijgen via www.simmeragri.nl

 

Neem voor interesse en meer informatie vrijblijvend contact op.

Contact

Sorteer op

Verzenden: Binnen 1-3 werkdagen. Met track and trace, een zeer zorgvuldige pakketdienst (handmatige sortering).

Ophalen: Op afspraak of tijdens openingstijden. Bezoek van het atelier is niet toegstaan. Maandag t/m Zaterdag 9:00-12:00 uur.

Gratis verzending

Binnen Nederland geen behandel- en verzendkosten voor bestellingen boven de 75 euro. 

Cadeaubon

cadeaubon atelier bertina

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdag van 9:00-12:00 uur en op afspraak.

 

Wie is Bertina?

Bertina Tilma (Raalte) is in 1981 geboren in Dokkum en opgegroeid in het dorpje Hantum. Bertina is een autodidact schilder, want wat ze ziet, dat schildert ze! Creatief zijn is iets wat ze van huis uit heeft meegekregen en wat bij haar hoort. Als jong meisje was ze altijd al bezig met kleuren en composities. Rond haar elfde levensjaar maakte zij haar eerste aquarel en sinds 2004 is schilderen haar passie geworden. Ze gebruikt met name de techniek aquarelleren en acryl. Hierin heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld. Haar beeldende kunst is fijn geschilderd, realistisch, herkenbaar. Ze noemt haar werk ook wel de kracht van de eenvoud.

Ze is opgegroeid op het platteland in het dorpje Hantum. Haar voorouders komen beide van het boerenbedrijf. De liefde voor de natuur en dieren zit dan ook in haar bloed. Ze haalt haar inspiratie uit haar omgeving en wegens een verhuizing van Friesland naar Overijssel zie je ook een verandering in haar onderwerpen.

De schilderijen zijn inmiddels op allerlei producten gereproduceerd en is er stof ontwikkeld, waarvan Bertina diverse artikelen van naait. Deze producten en artikelen worden inmiddels bij diverse winkels verkocht. 

In maart 2017 kreeg ze de diagnose schildklierkanker, waarvan ze inmiddels genezen is. De ziekte gaf haar creativiteit een nog grotere boost. Het schilderen en lesgeven is een uitlaatklep, een ontspanning en een manier om met haar ziekte en behandeling om te gaan. Creativiteit is immers iets wat bij haar hoort!

Hierdoor is er ook ruimte gekomen voor nieuwe ontwikkelingen. Ze werkt nu ook met glasfusion, acrylgieten, abstracte schilderen, zijdeschilderen en keramiek.

 

Vaste klanten

© 2010 - 2021 Atelier-Bertina | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel