Digitale les kaarten: stap voor stap

Schetsen en schilderen hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn, als je maar goed weet welke vormen en stapjes je moet doen. Hieronder vindt je een aantal gratis stap voor stap leskaarten, kleurplaten etc.

Wil je een les pakket ontvangen van 9 digitale leskaarten, dan kunt je deze hieronder bestellen. Normaal 10,00  euro en nu tijdens de corona crisis 5 euro per 9 digitale les kaarten  

Bertina geeft al jarenlang fysiek schilderles, in de tijden met corona kan dit niet. Haar kennis heeft ze door de jaren omgezet in leskaarten en nu is het tijd om dit met jullie te delen. 

Wilde je altijd al leren schilderen? Of wil jij je schildertechnieken verbeteren? De schilderlessen zijn geschikt voor jong en oud, van beginners tot gevorderden. Tijdens deze lessen maak je kennis met verschillende schildertechnieken: aquarelleren (specialisme) en acryl. 

Bertina deelt haar kennis en technieken met je. Hoe pas je de verschillende technieken toe in het schilderij? Hoe meng je kleuren en speel je met kleur, licht en donker en fijn en grof schilderen? Schilder je puur met verf of kies je voor het mengen van verf met water, zand of zout?

Haar visie is dat iedereen creatief is op haar eigen manier. De tips en trucs voer je op geheel eigen wijze uit en in je eigen tempo.

     


 

   

   

Sorteer op
© 2010 - 2024 Atelier-Bertina | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel