Baby-en kinderspeelgoed van dieren (knisperboekjes, bal en labeldoekjes)

Hoe uniek wilt u het hebben. Deze knisper boekjes en labeldoekjes zijn door kunstenaar Bertina Tilma zelf ontworpen en genaaid. De stof bevat afbeeldingen van haar eigen schilderijen, koeien, paarden, geiten en vogels. Met haar agogische opleiding en ervaring heeft ze haar kennis over spel aanbod in de ontwikkeling van kinderen, materialen en kleuren omgezet in dit speelgoed. 

 

Leuke informatie:

Nul tot drie maanden: In het begin van hun leven kunnen baby’s alleen de kleuren zwart, grijs en wit onderscheiden, blijkt uit onderzoek. Monochrome kleuren en patronen. Dit zal er niet alleen voor zorgen dat je kind visueel gestimuleerd wordt, maar het zal ook helpen bij de groei en ontwikkeling van de hersenen.

Drie tot zes maanden: Tegen de tijd dat je kind drie maanden is, kan hij voor het eerst kleuren onderscheiden.

Zes tot twaalf maanden: In de periode tussen zes en twaalf maanden oud wordt het zicht van je baby volledig ontwikkelt als het om kleuren gaat.

Eén tot twee jaar oud: Je kind begint voor het eerst zijn taal te ontwikkelen, terwijl ze rond de achttien maanden het verschil tussen kleuren beginnen te snappen.

Drie tot vier jaar oud: Rond deze leeftijd kan je peuter de verschillende kleuren benoemen. 


Deze kwaliteit is wasbaar op 30 graden.

Sorteer op

Meer informatie

Mail, whatsapp of bellen: tel. 06-47058805

Nieuw in de collectie:

 

Cadeaubon

cadeaubon atelier bertina

Openingstijden: Waag10 te Raalte

Woensdag t/m zaterdag van 11:00-16:00 uur en op afspraak

 

Gratis verzending

Binnen Nederland geen behandel- en verzendkosten voor bestellingen boven de 75 euro. 

Stap voor stap YouTube filmpjes van de schilderijen.

Op YouTube is er een eigen kanaal van Atelier-Bertina. Hierop staan een aantal leuke stap voor stap filmpjes van de schilderijen. Je kunt je op het kanaal gratis abonneren en dan krijg je automatisch een melding als er weer een nieuw filmpje opstaat. Wellicht vind je het leuk. Hieronder een link van 1 van de demonstraties schilderen.

stap voor stap schilderen
 

Biografie

Bertina Tilma (Raalte) is in 1981 geboren in Dokkum en opgegroeid in het dorpje Hantum. Bertina is een autodidact schilder, want wat ze ziet, dat schildert ze! Creatief zijn is iets wat ze van huis uit heeft meegekregen en wat bij haar hoort. Als jong meisje was ze altijd al bezig met kleuren en composities. Rond haar elfde levensjaar maakte zij haar eerste aquarel en sinds 2004 is schilderen haar passie geworden. Ze gebruikt met name de techniek aquarelleren en acryl. Hierin heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld. Haar beeldende kunst is fijn geschilderd, realistisch, herkenbaar. Ze noemt haar werk ook wel de kracht van de eenvoud.

Ze is opgegroeid op het platteland in het dorpje Hantum. Haar voorouders komen beide van het boerenbedrijf. De liefde voor de natuur en dieren zit dan ook in haar bloed. Ze haalt haar inspiratie uit haar omgeving en wegens een verhuizing van Friesland naar Overijssel zie je ook een verandering in haar onderwerpen.

In maart 2017 kreeg ze de diagnose schildklierkanker, waarvan ze inmiddels genezen lijkst. De ziekte gaf haar creativiteit een nog grotere boost. Het schilderen en lesgeven is een uitlaatklep, een ontspanning en een manier om met haar ziekte en behandeling om te gaan. Creativiteit is immers iets wat bij haar hoort!

Blog: Bertina Tilma schrijft 2 blogs

1: Het brein achter Atelier-Bertina.

Hoe komt Atelier-Bertina tot zo'n grote collectie aan verscheidenheid aan kunst.

2: Het leven met schildklierkanker.

Wat brengt de ziekte haar. Ruimte voor haar creativiteit, ups en downs rondom de ziekte. 

© 2010 - 2019 Atelier-Bertina | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel