Ervaring schilderen

Vorige Kunst artikel 5 van 16 Volgende
€ 25,00 (inclusief 21% BTW)

Ervaring schilderen

Deze workshop roept twee verschillende gevoelens op en het is steeds weer verrassend om te zien hoe iedereen hierop reageert. Je maakt twee verschillende schilderijen. Een met vaste vormen en en een met je vingers en handen.

Vaste vormen 
Het eerste schilderij maak je door alleen maar gebruik te maken van vaste vormen, zoals vierkanten, rechthoeken, driehoeken en cirkels.

Gevoel: de afbakening van vormen wekken een gevoel op van duidelijkheid, structuur, afbakening, begrenzing en precisie.

Vertaling naar werk: dit gevoel kan bepaalde associaties oproepen in je werk (fijne of juist minder fijne ervaringen). In welke situaties zou je meer structuur en duidelijkheid willen krijgen en in welke juist niet?

Vrij schilderen 
Ervaren hoe het voelt om lekker met je vingers, handen en voeten direct contact te hebben met verf op papier of doek. Zonder kwast, met veel verf en muziek om helemaal los te gaan! Deze vorm van schilderen is ideaal voor iedereen die eens buiten de gestelde lijnen wil denken en de vrijheid voelen van groot en ruim werken.

Gevoel: je schildert meer vanuit je gevoel, dit voelt heel bevrijdend.

Vertaling naar werk: dit gevoel kan associaties oproepen in je werk (fijne of juist minder fijne ervaringen). In welke situaties zou je juist meer vrijheid willen krijgen en out of de box denken?

Een vraag aan Bertina?

Bel, watsapp tel 06-47058805

of email gerust naar

info@atelier-bertina.nl

Gratis verzending

Binnen Nederland geen behandel- en verzendkosten voor brievenbus pakketjes en bestellingen boven de 75 euro. 

Biografie

Bertina Tilma (Raalte) is in 1981 geboren in Dokkum en opgegroeid in het dorpje Hantum. Bertina is een autodidact schilder, want wat ze ziet, dat schildert ze! Creatief zijn is iets wat ze van huis uit heeft meegekregen en wat bij haar hoort. Als jong meisje was ze altijd al bezig met kleuren en composities. Rond haar elfde levensjaar maakte zij haar eerste aquarel en sinds 2004 is schilderen haar passie geworden. Ze gebruikt met name de techniek aquarelleren en acryl. Hierin heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld. Haar beeldende kunst is fijn geschilderd, realistisch, herkenbaar. Ze noemt haar werk ook wel de kracht van de eenvoud.  

Ze is opgegroeid op het platteland in het dorpje Hantum. Haar voorouders komen beide van het boerenbedrijf. De liefde voor de natuur en dieren zit dan ook in haar bloed.

Openingstijden: Waag10 te Raalte

Woensdag t/m zaterdag van 11:00-16:00 uur en op afspraak

 

© 2010 - 2018 Atelier-Bertina | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel