Workshop voor kinderen op basisschool / onderwijs

Kinderen hebben een rijke fantasie en zijn vaak nog onbevangen en dit is bij tekenen en schilderen heel handig.

Bertina Tilma geeft kunst lessen op scholen, kinderopvang en tijdens kinderfeestjes. Ze heeft de perfecte combinatie, ze heeft agogische al 10 jaar ervaring in het werken met kinderen en is ruim 15 jaar autodidact kunstenaar.   

Tijdens de lessen werkt ze aan de hand van leskaarten. Elke les worden er nieuwe materialen en gereedschappen aangeboden. Aan de slag met vormen en kleuren. Zonodig wordt er inhoudelijk de kunststroming/kunstenaar besproken. 

Hieronder zit u een aantal voorbeelden van de leskaarten. Bertina kan deze lessen aan uw klas geven. Dit kan bij u op school of in haar atelier te Raalte. De kosten zijn 100-140 euro per jaar. Tijd en datum in overleg.

DE LESSEN KUNNEN OP EEN THEMA WORDEN AANGEPAST.

    

 

Gratis workshop
In schooljaar 2021-2022 krijgen alle basisscholen uit de gemeente Raalte een gratis workshop naar keuze uit de Cultuurklapper gemeente Raalte. Dit wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Raalte en de provincie Overijssel.

Als school kunt u zelf een workshop boeken uit de Cultuurklapper. De factuur dient uw school vervolgens eerst zelf te betalen. Daarna kunt u via onderstaand declaratieformulier tot maximaal € 100 terugkrijgen voor de workshop. Bij het declaratieformulier staan de precieze voorwaarden vermeld.

Download het declaratieformulier>>

 

     


per pagina
Sorteer op
    1 - 16 van 19 resultaten
  • 1
  • 2
© 2010 - 2024 Atelier-Bertina | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel