Wie ben ik?

Vorige Kunst artikel 6 van 16 Volgende
€ 25,00 (inclusief 21% BTW)

 

Wie ben ik?

Een perfecte workshop om jezelf en anderen op een positieve manier beter te leren kennen.

Kwaliteitenspel
In groepjes van vier personen spelen we eerst het kwaliteitenspel. Je pakt een kaartje met daarop een kwaliteit die je het beste bij zichzelf vindt passen. Als iedereen een kaartje heeft gepakt, kun je je keuze toelichten. Daarna pakt iedereen een kaartje voor de ander en voorziet die van een korte toelichting. Daarna vertelt Bertina iets over elke kwaliteit en ook welke valkuilen daarbij horen.

Vervolgens verzamel je allerlei plaatjes uit tijdschriften en ander materiaal die iets zeggen over jou als persoon. Van deze verzameling maak je een compositie die je vervolgens met lijm op het doek plakt. Je mag voor je compositie gebruikmaken van acrylverf waarmee je bijvoorbeeld eerst de achtergrond in bepaalde vormen en kleuren schildert. Tijdens dit proces vertaal je jezelf naar een bepaald beeld en leer je om positief over je collega's en over jezelf te denken.

Tot slot deel je je ervaringen met de rest van je team. Wat doet dat met je om op een positieve manier met jezelf bezig te zijn? Kun je dit ook meenemen in je werk?

Een vraag aan Bertina?

Bel, watsapp tel 06-47058805

of email gerust naar

info@atelier-bertina.nl

Gratis verzending

Binnen Nederland geen behandel- en verzendkosten voor brievenbus pakketjes en bestellingen boven de 75 euro. 

Biografie

Bertina Tilma (Raalte) is in 1981 geboren in Dokkum en opgegroeid in het dorpje Hantum. Bertina is een autodidact schilder, want wat ze ziet, dat schildert ze! Creatief zijn is iets wat ze van huis uit heeft meegekregen en wat bij haar hoort. Als jong meisje was ze altijd al bezig met kleuren en composities. Rond haar elfde levensjaar maakte zij haar eerste aquarel en sinds 2004 is schilderen haar passie geworden. Ze gebruikt met name de techniek aquarelleren en acryl. Hierin heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld. Haar beeldende kunst is fijn geschilderd, realistisch, herkenbaar. Ze noemt haar werk ook wel de kracht van de eenvoud.  

Ze is opgegroeid op het platteland in het dorpje Hantum. Haar voorouders komen beide van het boerenbedrijf. De liefde voor de natuur en dieren zit dan ook in haar bloed.

Openingstijden: Waag10 te Raalte

Woensdag t/m zaterdag van 11:00-16:00 uur en op afspraak

 

© 2010 - 2018 Atelier-Bertina | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel