Moai Fryslân (cadeau artikelen)

Welkom op de website van Moaifryslân.frl

Friesland/fryslan is Moai! Dat horen wij vaak van de toeristen en de inwoners van dit prachtige gebied. Friesland is veelzijdig met haar prachtige wisselende natuur, cultuur en haar mooie Fryske taal. Kunstschilder Bertina Tilma van Atelier-Bertina is een geboren en getogen friezin. Ze weet als geen ander de mooiste plekjes van Friesland te vinden en legt deze graag vast in haar aquarel schilderijen. 

   

Moai Fryslân kadoartikelen

Wij willen Moai Fryslan uitdragen met afbeeldingen van aquarelschilderingen van de mooiste herkenbare plekjes in friesland. Afbeeldingen op dienbladen, weckpotten, flessen, pannenlappen, sfeerlichtjes, sleutelhangers, leuke Fryske kaarten en nog veel meer…, want wij zijn trots op Friesland!  Een cadeau met een verhaal, leuk om te geven of om te krijgen. Als (streek)pakket of als aandenken.

 

mooi friesland fryslan landschap koe paard mok kalender verjaardag skutjse frysk

Groetjes, 

Bertina Tilma van Atelier Bertina 

Tel: 06-47058805                                        

www.moaifryslân.frl           

Passen deze producten in uw prachtige streekwinkel? Wilt u wederverkoper worden van dit prachtige product neem dan vrijblijvend contact op met Bertina Tilma.              

Sorteer op

Verzenden: Binnen 1-3 werkdagen. Met track and trace, een zeer zorgvuldige pakketdienst (handmatige sortering).

Ophalen: Op afspraak of tijdens openingstijden. Bezoek van het atelier is niet toegstaan. Maandag t/m Zaterdag 9:00-12:00 uur.

Gratis verzending

Binnen Nederland geen behandel- en verzendkosten voor bestellingen boven de 75 euro. 

Cadeaubon

cadeaubon atelier bertina

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdag van 9:00-12:00 uur en op afspraak.

 

Wie is Bertina?

Bertina Tilma (Raalte) is in 1981 geboren in Dokkum en opgegroeid in het dorpje Hantum. Bertina is een autodidact schilder, want wat ze ziet, dat schildert ze! Creatief zijn is iets wat ze van huis uit heeft meegekregen en wat bij haar hoort. Als jong meisje was ze altijd al bezig met kleuren en composities. Rond haar elfde levensjaar maakte zij haar eerste aquarel en sinds 2004 is schilderen haar passie geworden. Ze gebruikt met name de techniek aquarelleren en acryl. Hierin heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld. Haar beeldende kunst is fijn geschilderd, realistisch, herkenbaar. Ze noemt haar werk ook wel de kracht van de eenvoud.

Ze is opgegroeid op het platteland in het dorpje Hantum. Haar voorouders komen beide van het boerenbedrijf. De liefde voor de natuur en dieren zit dan ook in haar bloed. Ze haalt haar inspiratie uit haar omgeving en wegens een verhuizing van Friesland naar Overijssel zie je ook een verandering in haar onderwerpen.

De schilderijen zijn inmiddels op allerlei producten gereproduceerd en is er stof ontwikkeld, waarvan Bertina diverse artikelen van naait. Deze producten en artikelen worden inmiddels bij diverse winkels verkocht. 

In maart 2017 kreeg ze de diagnose schildklierkanker, waarvan ze inmiddels genezen is. De ziekte gaf haar creativiteit een nog grotere boost. Het schilderen en lesgeven is een uitlaatklep, een ontspanning en een manier om met haar ziekte en behandeling om te gaan. Creativiteit is immers iets wat bij haar hoort!

Hierdoor is er ook ruimte gekomen voor nieuwe ontwikkelingen. Ze werkt nu ook met glasfusion, acrylgieten, abstracte schilderen, zijdeschilderen en keramiek.

 

Vaste klanten

© 2010 - 2021 Atelier-Bertina | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel