Teken en schilderles voor kinderen op basisschool onderwijs

Kinderen hebben een rijke fantasie en zijn vaak nog onbevangen en dit is bij tekenen en schilderen heel handig.

Bertina Tilma geeft kunst lessen op scholen, kinderopvang en tijdens kinderfeestjes. Ze heeft de perfecte combinatie, ze heeft agogische al 10 jaar ervaring in het werken met kinderen en is ruim 15 jaar autodidact kunstenaar.   

Tijdens de lessen werkt ze aan de hand van leskaarten. Elke les worden er nieuwe materialen en gereedschappen aangeboden. Aan de slag met vormen en kleuren. Zonodig wordt er inhoudelijk de kunststroming/kunstenaar besproken. 

Hieronder zit u een aantal voorbeelden van de leskaarten. Bertina kan deze lessen aan uw klas geven. Dit kan bij u op school of in haar atelier waag8 te Raalte. De kosten zijn 100-140 euro per jaar. Tijd en datum in overleg.

Wanneer u deze leskaarten zelf wilt uitvoeren in uw klas, kunt u deze leskaarten tegen betaling downloaden.

artikelen per pagina
artikelen per pagina

Een vraag aan Bertina?

Bel, watsapp tel 06-47058805

of email gerust naar

info@atelier-bertina.nl

Gratis verzending

Binnen Nederland geen behandel- en verzendkosten voor brievenbus pakketjes en bestellingen boven de 75 euro. 

Biografie

Bertina Tilma (Raalte) is in 1981 geboren in Dokkum en opgegroeid in het dorpje Hantum. Bertina is een autodidact schilder, want wat ze ziet, dat schildert ze! Creatief zijn is iets wat ze van huis uit heeft meegekregen en wat bij haar hoort. Als jong meisje was ze altijd al bezig met kleuren en composities. Rond haar elfde levensjaar maakte zij haar eerste aquarel en sinds 2004 is schilderen haar passie geworden. Ze gebruikt met name de techniek aquarelleren en acryl. Hierin heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld. Haar beeldende kunst is fijn geschilderd, realistisch, herkenbaar. Ze noemt haar werk ook wel de kracht van de eenvoud.  

Ze is opgegroeid op het platteland in het dorpje Hantum. Haar voorouders komen beide van het boerenbedrijf. De liefde voor de natuur en dieren zit dan ook in haar bloed.

Openingstijden: Waag10 te Raalte

Woensdag t/m zaterdag van 11:00-16:00 uur en op afspraak

 

© 2010 - 2018 Atelier-Bertina | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel