Schilderen voor kinderen (te Raalte/ Overijssel)

Schilderen voor kinderen in de vorm van een:

Deze lessen worden gegeven door kunstschilder Bertina Tilma met jaren lange pedagogische werkervaring. 

Waar: Tjalkstraat 9 8102 HG Raalte (Overijssel)


Voorwaarden deelname Kinder kunst school, workshops en kinderfeestjes

Deelname is verzekerd als de betaling op de rekening staat van Atelier-Bertina.
U kunt de les(sen) via de website bestellen en direct betalen of u kunt het van te voren in het Atelier pinnen.
Bij betaling bent u akkoord met onderstaande afspraken.

Corona maatregelen bij iedereen boven de 12 jaar:

  • 1,5 meter afstand

  • Maximaal 2 begeleiders. 

  • Mondkapje op als je door het atelier loopt, als je op je plek zit mag het mondkapje af.

  • Bij binnenkomst handen ontsmetten.

  • Iedereen maakt zijn eigen werkplek schoon.

  • Betalingen het liefst via facruur of pin. 

 

Afzegging Kinder Kunst School (Raalte):

Wanneer u niet kan komen, dan kunt u uw les inhalen binnen een week tijd op een ander dagdeel Lukt dit niet dan kan Bertina u digitaal lesmateriaal aanbieden.

Wanneer Atelier-Bertina de les afzegt, kunt u de les op een later tijdstip inhalen. U dient hiervoor zelf contact op te nemen met Bertina om dit tijdstip te bepalen.

 

Afzegging workshop/kinderfeestjes: 

Wanneer u de een kinderfeestje binnen minder dan 7 dagen van te voren afzegt, brengt Bertina 30 % kosten in rekening. Of u kunt de workshop/kinderfeestje op een ander moment inhalen.
Wanneer Atelier-Bertina de workshop of kinderfeestje afzegt, kunt u de dit een later tijdstip inhalen.  dient hiervoor zelf contact op te nemen met Bertina om dit tijdstip te bepalen. 

Geslaagde opening: zie "In het nieuws"

Gratis verzending

Binnen Nederland geen behandel- en verzendkosten voor bestellingen boven de 75 euro. 

Meer informatie

Mail, whatsapp of bellen:

tel. 06-47058805

Vaste klanten

Cadeaubon

cadeaubon atelier bertina

Openingstijden:

Woensdag t/m zaterdag van 11:00-12:00 uur en op afspraak.

 

Biografie

Bertina Tilma (Raalte) is in 1981 geboren in Dokkum en opgegroeid in het dorpje Hantum. Bertina is een autodidact schilder, want wat ze ziet, dat schildert ze! Creatief zijn is iets wat ze van huis uit heeft meegekregen en wat bij haar hoort. Als jong meisje was ze altijd al bezig met kleuren en composities. Rond haar elfde levensjaar maakte zij haar eerste aquarel en sinds 2004 is schilderen haar passie geworden. Ze gebruikt met name de techniek aquarelleren en acryl. Hierin heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld. Haar beeldende kunst is fijn geschilderd, realistisch, herkenbaar. Ze noemt haar werk ook wel de kracht van de eenvoud.

Ze is opgegroeid op het platteland in het dorpje Hantum. Haar voorouders komen beide van het boerenbedrijf. De liefde voor de natuur en dieren zit dan ook in haar bloed. Ze haalt haar inspiratie uit haar omgeving en wegens een verhuizing van Friesland naar Overijssel zie je ook een verandering in haar onderwerpen.

De schilderijen zijn inmiddels op allerlei producten gereproduceerd en is er stof ontwikkeld, waarvan Bertina diverse artikelen van naait. Deze producten en artikelen worden inmiddels bij diverse winkels verkocht. 

In maart 2017 kreeg ze de diagnose schildklierkanker, waarvan ze inmiddels genezen is. De ziekte gaf haar creativiteit een nog grotere boost. Het schilderen en lesgeven is een uitlaatklep, een ontspanning en een manier om met haar ziekte en behandeling om te gaan. Creativiteit is immers iets wat bij haar hoort!

Hierdoor is er ook ruimte gekomen voor nieuwe ontwikkelingen. Ze werkt nu ook met glasfusion, acrylgieten, abstracte schilderen, zijdeschilderen en keramiek.

 

© 2010 - 2020 Atelier-Bertina | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel