Landelijke aquarel kunst (cadeau artikelen)

De in 1981 geboren Bertina  Tilma is een autodidact beeldend kunstenaar. Creatief zijn is iets wat ze van huis uit heeft meegekregen en wat bij haar hoort. Rond haar elfde levensjaar maakte zij haar eerste aquarel en sinds 2004 is schilderen haar passie geworden.

Ze gebruikt met name de techniek aquarelleren en acryl. Hierin heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld. Haar aquarelschilderijen zijn fijn geschilderd, realistisch, herkenbaar en de eenvoudige weergave geven een krachtig beeld. Onderwerpen komen voort uit haar omgeving. De artikelen zijn afgeleid van haar aquarel schilderijen.

 

“De kracht van de eenvoud.”

aquarel schilderijen koe landschap klaprozen landschap paard vogels atelier bertina

Haar aquarelschilderijen zijn realistische kunstwerken. Aquarellen met een rustige uitstraling, geïnspireerd door de natuur rondom. De schilderijen van Bertina vertellen het verhaal van haar leven op het platteland. Mooie landschappen, bloemen, vogels, paarden en koeien. 


Landelijke kunst geschenken en cadeau artikelen 

Keukenbenodigdheden: Grote mok, voorraadpot, pannenlap en ovenhandschoen, water karaf

voorraad pot koe paard geit varken schaap kievit vogel zeehond varkenpannenlap glashangers koe paard schaap vogel geit varken atelier bertina kunst

 

Woonaccessoires: kussens, lampensfeerlichtjes, verjaardagskalender, dienbladen

dienbladen koe paard landschapkussens koe paard varken geit schaap kievit vogel  kunstdecoratieve flessen, kaars, nootjes, suikerpot. enz

sfeerlichtje waxine lichtje koe paard geit varken schaap kievit vogel zeehond varken kunstverjaard kalender kunst landschap koe paard geit varken schaap kievit vogel zeehond varken kunst  

Modeaccessoires: sleutelhangers of uw eigen beschilderde schoenen, notitieboekjes. & Wensenzakjes

schoenen beschilderd kunst atelier bertina dieren koe in opdrachthttps://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/atelierbertina/c-2868906/tas-sleutelhangers/

Baby en kinderen: Slabbetjesbaby speelgoedvlaggetjesstoffenmeetlatten    

slab baby kind koe paard geit varken schaap kievit vogel zeehond varken kunst     

Buiten kunst: tuinstekerstuinposter en welkom/ naambordjes  & Wenskaarten

tuin poster schilderij aquarel koe paard geit varken schaap kievit vogel landschap salland friesland buiten kunstnaam bord huisnummer steigerhout glaswenskaarten kunst aquarel koe paard geit schaap landschap molen winter klaproos

Geschenken pakketten:

cadeau geschenken pakket koe paard geit varken schaap

 

Geslaagde opening: zie "In het nieuws"

Gratis verzending

Binnen Nederland geen behandel- en verzendkosten voor bestellingen boven de 75 euro. 

Meer informatie

Mail, whatsapp of bellen:

tel. 06-47058805

Vaste klanten

Cadeaubon

cadeaubon atelier bertina

Openingstijden:

Woensdag t/m zaterdag van 11:00-12:00 uur en op afspraak.

 

Biografie

Bertina Tilma (Raalte) is in 1981 geboren in Dokkum en opgegroeid in het dorpje Hantum. Bertina is een autodidact schilder, want wat ze ziet, dat schildert ze! Creatief zijn is iets wat ze van huis uit heeft meegekregen en wat bij haar hoort. Als jong meisje was ze altijd al bezig met kleuren en composities. Rond haar elfde levensjaar maakte zij haar eerste aquarel en sinds 2004 is schilderen haar passie geworden. Ze gebruikt met name de techniek aquarelleren en acryl. Hierin heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld. Haar beeldende kunst is fijn geschilderd, realistisch, herkenbaar. Ze noemt haar werk ook wel de kracht van de eenvoud.

Ze is opgegroeid op het platteland in het dorpje Hantum. Haar voorouders komen beide van het boerenbedrijf. De liefde voor de natuur en dieren zit dan ook in haar bloed. Ze haalt haar inspiratie uit haar omgeving en wegens een verhuizing van Friesland naar Overijssel zie je ook een verandering in haar onderwerpen.

De schilderijen zijn inmiddels op allerlei producten gereproduceerd en is er stof ontwikkeld, waarvan Bertina diverse artikelen van naait. Deze producten en artikelen worden inmiddels bij diverse winkels verkocht. 

In maart 2017 kreeg ze de diagnose schildklierkanker, waarvan ze inmiddels genezen is. De ziekte gaf haar creativiteit een nog grotere boost. Het schilderen en lesgeven is een uitlaatklep, een ontspanning en een manier om met haar ziekte en behandeling om te gaan. Creativiteit is immers iets wat bij haar hoort!

Hierdoor is er ook ruimte gekomen voor nieuwe ontwikkelingen. Ze werkt nu ook met glasfusion, acrylgieten, abstracte schilderen, zijdeschilderen en keramiek.

 

© 2010 - 2020 Atelier-Bertina | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel